#Gülben ergen beyaz güvercin müzik dinle

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR ! 28:47

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR !

Yediklerimiz gıda değil, endüstiriel ürün! TBHQ katkı maddesi, Bağışıklık hücrelerini baskılıyor, gribal enfeksiyonların bulaşıcılığını arttırıyor! Aromaların içeriğini bilmiyoruz! Ama bildiğimiz bir şey var; aroma kulla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması  Ispanaklı Katmer Börek 07:05

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması Ispanaklı Katmer Börek

Ic malzemesi icin gerekli Malzemeler: 1 kilo ispanak 1 adet kurusogan 200 gram beyaz peynir Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 adet yas maya 1 tatli kasigi tozseker 2 tatli kasigi tuz 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi i..

Yeni Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

DİYET YAPARKEN 21:09

DİYET YAPARKEN

HANGİ HATALARI YAPIYORUZ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Yeni Gelin 52. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 52. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Yeni Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Yeni Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Külah Pasta  Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi 03:34

Külah Pasta Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi

Bu tarifimizde sizlere milföy hamuru ile külah şeklinde yaş pasta nasıl yapılır göstereceğiz. Genelde yaş pasta dendiğinde akla pandispanya gelir ama milföy hamuru ilede yaş pasta yapabilirsiniz. Bu tarifimizde milföyler..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 01:00

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..