#Gülben ergen gel gönlümü müzik dinle

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Erhan Çelikin Avukatı Söylemezsem Olmaza Konuştu! 19:23

Erhan Çelikin Avukatı Söylemezsem Olmaza Konuştu!

Gülben Ergenin yasak aşk iddialarıyla ilgili Erhan Çelikin avukatı Söylemezsem Olmaza konuştu!..

  • ANKA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Safiye Soyman  Unutamam Seni 04:26

Safiye Soyman Unutamam Seni

Gün gelir de beni unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Unutamam seni, unutamam seni Unutamam seni, unutamam Aşkını..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun 04:42

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun

Sen Allah'ın bir lütfusun Gözlerimin nurusun Seni gören şifa bulur Gel de gönlüm şifa bulsun Seni seven aşkı bulur Gel de gönlüm aşka doysun Biliyorum yüreğin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliver de..

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş -  Tabi Tabi 04:15

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş - Tabi Tabi

Yanıyorum söndürelim mi Tabi tabi Senin o tabini tabini yerim Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende bulur gel yanıma Eskide kalmış köle efendi Köleler de aldatır Sen sakın ha Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni gör Tanrım bir bak nerdeyim Çölleri aştım yar izindeyim Sanma ki şaştım ilk sözümdeyim Beni ara sor, gör ne haldeyim www.sozlerisozu.com Karlara vardım, dağları yardım Hasrette sabır günümü aştım Her dönemeçte yol b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam  Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce