#Gülben ergen gel gönlümü müzik dinle

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Gürkanın İlgisizliği Güzeli Ağlattı 06:54

Gürkanın İlgisizliği Güzeli Ağlattı

Show Tv de yayınlanan Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında büyük gel-gitlerden sonra nişanlanan Güzel Gürkanın ilgisizliğinden şikayet etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Yüksel   Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk 04:40

Levent Yüksel Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk

Bak yüreğime bak Ateşimi gör içimi hisset Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Gel sokağıma gel Penceremi aç yatağıma gel Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Ölürüm yoluna ölürüm de yine Boyun eğm..

Türk Askerlerine Mangallı Uğurlama 06:59

Türk Askerlerine Mangallı Uğurlama

Erkeklerin sünnetten sonra en istemedikleri şeydir askerlik, bayan üyelere şöyle anlatabilirim, farzedin ki her gün pazartesi. Memleketin diğer ucunda patates soyacak insana hürmet dolu bir uğurlama yapılır önce. Veyahut..

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın - Kaymaklı Pasta feat Hülya Polat Mp3 03:25

Aydın - Kaymaklı Pasta feat Hülya Polat Mp3

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

Mia And Me - 1. Sezon 15. Bölüm - Bayan Herseyi Bilen 23:25

Mia And Me - 1. Sezon 15. Bölüm - Bayan Herseyi Bilen

Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fantazi mi? Yoksa baska bir gerçeklik mi? Bugün kahraman olup canavarları cadıları yeneceg..

  • ÇocukTV tarafından
  • 366 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı 23:00

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı

Su kenarına bakan kaybolan seyi bulsun. Onçao'yu güvende tut, ne pahasına olursa olsun. Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Müslüm Gürses - Alışırım 04:21

Müslüm Gürses - Alışırım

ALIŞIRIM (MÜSLÜM GÜRSES) Kısmet değilmiş mutluluk Unutmaya çalışırım Bir sevenim olur elbet Sevmesemde alışırım Sende açsamda gözümü Yoktu bu aşkın çözümü Zaman avutur gönlümü Hasretine alışırım Hep aynı kalsa acılar ..

Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm 06:11

Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm

Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Ben bu gönlümü güldüremedim Taparak sevdim sevilemedim Nerede nerede candan seven yokmu Yıllardır arıyorum Heryerde mutluluğu Bulamadım bir seveni Yemin ettim karar ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım 06:27

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım

yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım..

Emrah - Unutabilsem 04:29

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Emrah - Unutabilsem 04:30

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık 05:14

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık

Sahte gönüllerde sevgi aradım Olmadı bir türlü olmadı gitti Virane gönlümü dolduramadım Dolmadı bir türlü dolmadı gitti Bu büyük yalnızlık bitermi bilmem Bir daha bu gönül severmi bilmem Ziyan oldu gönlüm ihaneti gördüm ..

Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Yalın - Halbuki 03:26

Yalın - Halbuki

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme & Mix: Sabi Saltıel Ud: Mustafa İpekçioğlu Mastering: Emre Kıral Şarkı Sözleri: Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü..

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..