#Gülben ergen gel gönlümü müzik dinle

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor 04:07

Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor

Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç eyle Yandım a..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Yangın Nurhan Damcıoğlu 02:10

Yangın Nurhan Damcıoğlu

Ah çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım billahi soldurmam seni Aman çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım vallahi soldurmam seni Yangın var yangın var ..

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Bahça Duvarından Aştım  02:43

Bahça Duvarından Aştım

Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum Yanıyorum hele Mahi oldum gonca güle Acem şalı ince bele Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Bari naz eyleme bana Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar 05:09

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar

Arzu Şahin kömür gözlüm sende sevda ne arar türkü sözleri Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 2.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Feride Hilal Akın - Yağmur 02:40

Feride Hilal Akın - Yağmur

Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık. Üzerime gel istersen. Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık. Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur vur istersen. Kalmadı hiç kaç..

Barış Manço - Sarıl Bana 04:10

Barış Manço - Sarıl Bana

Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunu..

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.533 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu 09:53

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu

Diğer etiketler; komik, komik video, komik video izle, enteresan, enteresan video izle, gülme garanti, güldüren videolar, okuyom ben ya, artiz mi artiz ne arar la bazarda, ray ray kasım, çok iyi de oldu çok ta güzel oldu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.612 görüntüleme
  • 8 yıl önce