#Gülben ergen gel gönlümü müzik dinle

Azdin Erdoğan - Sürerler 05:20

Azdin Erdoğan - Sürerler

Seni sevdiğimi ele duyurma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Ara verme gerisin gel zaman zaman Sırrı..

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır 02:58

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır

Satır satır çözülecek inan Senden bana uzuyorken zaman Durma o yerde, bana gel gizlice Göreceksin… Usul usul dokun elime Islak saçım, tarayıver önce O eski şarkıyı anımsarız belki Sezeceksin… Önümüzde maceralar Ardım..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Demet Akalın - Nazar 03:18

Demet Akalın - Nazar

Unutuldun bende çoktan Kalan acısı da kalpte aksesuar Sevebilirdim gerçek olsan Hep fake hep filtreli pozlar Senle eskiyi konuşmanın Faydası yok bu ilişkiye Gel git aklına alışmadım Doydu kalp kötü tecrübeye Tozdan k..

Renkler Şarkısı Hd İzle 03:15

Renkler Şarkısı Hd İzle

Rengarenk Boyayalım Çocuk şarkısının sözleri: Haydi gel beraber bir resim yapalım Beyaz bir kağıdı rengarenk boyayalım Haydi gel beraber bir resim yapalım Beyaz bir kağıdı rengarenk boyayalım Kırmızı bir kulübe yapalım..

Şimal - Ferman 03:43

Şimal - Ferman

Şimal Ferman Şarkı Sözleri : Fermanı yazdım oku be kader Gül yüzümüze tek bir sefer Özledim onu çok yapma yeter Yaz bizi sonra da sürgünü ver Örttü rüzgarın esti deli deli Dinmeni bekliyorum Bir haber yolla çok mu zor ..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Azeri Imamyar Hasanov - Ay İshiginda 05:10

Azeri Imamyar Hasanov - Ay İshiginda

Gamber Hüseyinli – Ay Işığında. İfa edir İmamyar Hesenov. Musiqi aləti Kamança sözleri: Men seni gördüm ay ışıqında Könlümü verdim ay ışıqında Tez geldi hicran ayrıldıq heman ay ışıqında ay ışıqında Tez geldi hicran ..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Hüner Coşkuner  Tanrıdan Diledim 06:39

Hüner Coşkuner Tanrıdan Diledim

Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha görek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha ..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı 15:38

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DAYNAMİC QUENCHİNG ESSENCE SHİSEİDO BIO PERFORMANCE GLOW REVIVALEYE TREATMENT https://goo.gl/MBvjnt YVES ROCHER LİP BALM SHİSEİDO IBUKI SMART FILTERING SMOOTHER SHİSEİDO SYNCHRO SKİN GLOW ..

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı 13:15

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı

Kullandım Ürünler -Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Matlaştırıcı Baz -Golden Rose Make-Up Primer Mattifying & Pore Minimising -La Roche Posay Anthelios XL Spf50 Tinted Dry Touch Gel Cream -Maybelline Instant Age Re..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Mustafa Erdoğan Hatice ile çıkan Aşk Dedikoduları 05:08

Mustafa Erdoğan Hatice ile çıkan Aşk Dedikoduları

Gülben Ergenin Eski Eşi Mustafa Erdoğan Hatice ile çıkan Aşk Dedikodularına nasıl Cevap Verdi....

  • ANKA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Erdoğanın Ünlü Kadınlarla Gizli Yazışmaları Ortaya Çıktı 02:07

Mustafa Erdoğanın Ünlü Kadınlarla Gizli Yazışmaları Ortaya Çıktı

Şok!!! Gülben Ergenin Eski Eşi Mustafa Erdoğanın Ünlü Kadınlarla Gizli Yazışmaları Ortaya Çıktı..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sorulan Soruya Komik Cevap Veren Adam 00:40

Sorulan Soruya Komik Cevap Veren Adam

Avrupalı birinin isminin sorulması üzerine Mehmet ve Gülben diye çeşit komik cevaplar ceren adam...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım; Büyük Hesaplaşma Başlıyor  05:16

Yeşim Salkım; Büyük Hesaplaşma Başlıyor

Yeşim Salkım - Büyük Hesaplaşma Başlıyor Gülben Ergenin arabasını bıçakladılar..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Dalton Coşkusu 02:49

Elvan Dalton Coşkusu

Gülben'in bugünkü programında Elvan Dalton vardı eğlenceli bir program geçirildi iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce