#Gülben ergen yani müzik dinle

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı 00:45

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı

Javits Center'da 112.si açılan New York Boat Show'da 400 farklı çeşit tekne sergileniyor. Lüks yatların yanı sıra balıkçı teknelerinin de bulunduğu fuarı New Yorklular 5 gün boyunca ziyaret edebilecek...

Dünyanın En İyi Kaykaycılarını Bir Araya Getiren Muhteşem Video! 04:36

Dünyanın En İyi Kaykaycılarını Bir Araya Getiren Muhteşem Video!

Dünyanın dört bir yanından en iyi kaykaycılar bu videoda! Redbull tarafından hazırlanan videoda imkansız hareketleri çorap giyer gibi basit bir şekilde gerçekleştiren muhteşem yetenekli insanları izliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 10.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soyulan Rujlar&Muhteşem Göz Makyajı&Simli Tırnak Süslemeleri 08:24

Soyulan Rujlar&Muhteşem Göz Makyajı&Simli Tırnak Süslemeleri

Muhteşem dudak ve göz makyajlarının yanı sıra harika tırnak desenlerinin de arada bulunduğu videomuzu izlediğiniz için teşekkürler. Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dileri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Kobra Murat'ın Altın Ayakkabılı Gelini 00:21

Kobra Murat'ın Altın Ayakkabılı Gelini

Kobra Murat'ın altınlara boğulan geini Sevinç... **Roman müziğinin sevilen ve renkli simalarından Kobra Murat Televizyon kanallarında program yapmakta ayrıca İstanbul Balat’ta Kobra Modaevi hizmeti vermektedir. Müzisyenl..

  • ANKA tarafından
  • 5.883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Utku Emen - Uyandım Cennetten 04:33

Utku Emen - Uyandım Cennetten

Daha dün yanı başımdaydın Ne zaman bitti bu aşk Sanırım ben rüyadaydım Bir şans daha verseydin o kollarında ölseydim Belki hiç gitmezdin son sözlerim dinleseydim Uyandım cennetten cehennemlere Sorgusuz sualsiz yalnı..

Sarhoş Kızların Sokak Kavgası 01:49

Sarhoş Kızların Sokak Kavgası

Bu nasıl bir vicdansızlıktır tek kıza 5 6 kız dalıyorsunuz. Haksızlık bu arkadaşlar yapmayın lütfen nezaketen de olsa insan kendini yumruklar yani abla 2-80 yere serildi. Üzüldüm...

  • JokerS tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!! 01:59

Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!!

Bodrum Masalı dizisinde gösterdiği performansının yanı sıra sosyal medayada paylaştığı müziklerle de adından son günlerde baya söz ettiren güzel oyuncu Serel Yereli son zamanların tartışılmaz başarılı kadın oyuncuları ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Fırıncıların işine son noktayu yine çinliler Koydu 00:34

Fırıncıların işine son noktayu yine çinliler Koydu

Krep için Konveyör ! AÇık ekmek içinde olur yani. Çinliler Açhalleri teknolojiyi mecburen tetikliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Diskalifiye oldu!! 00:55

Gökhan Diskalifiye oldu!!

Evlilik Programı Kısmetse Olur'da Kırmızı Oda Tahmin oyunu geri geldi.Yani yarışmacı adayların çağrıldıklarında kırmızı odaya gitme zorunluluğu tekrar başladı.Bu kurala uymayan Gökhan'ı ise kötü sürprizler bekliyor...

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017) 05:44

Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017)

Ligin son sırasındaki Gaziantepspor'a puan kaybeden Fenerbahçe'nin İstanbul'da dönüşü olaylı oldu. Sarı-lacivertli kafileyi Sabiha Gökçen Havaalanı'nda protesto eden 300 kadar sarı-lacivertli taraftar yönetimi istifaya d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Öztürk ve İdil Fırat Çiftinden Sürpriz Karar! 05:08

Engin Öztürk ve İdil Fırat Çiftinden Sürpriz Karar!

Ünlü oyuncu Engin Öztürk'ün ihanetinin ardından ayrılan çift tekrar barıştılar.Yani yine aşk galip geldi...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gotik Tarzı Ruj 00:14

Gotik Tarzı Ruj

Gotiğin Görünen Yüzü Siyahın Asaleti Olsa da Aslında Siyahın Anlatmak İstediği Ruhun Kasveti Ve Karamsarlığıdır. Yani gotik ruhu aykırı ve karışıktır.Gotiği Tamamlayanlardan Olan Makyajdır. İşte Size Gotik Tarzı Makyaj..

Hem Otomobil  Hem Uçak 01:06

Hem Otomobil Hem Uçak

Trafikteki araç sayısı her gün artıyor, yollar artık yetmiyor. Toplu taşımayı yer altına indirmek de çözüm olmadı. Şehir içi ulaşıma aranan çözüm, gökyüzünden bir havayolu şirketinden geldi. İşte geleceğin arabası! Hem y..

Burun Eti Ameliyatı 02:00

Burun Eti Ameliyatı

Burun etleri ya da konka adı verilen yapılar, herbir burun boşluğunda üçer adet bulunan anatomik yapılardır. Burun içerisine lineer akımla giren havanın dönderilerek arıtılması, ısıtılması ve nemlendirilmesi görevlerinde..

  • SAGLIK tarafından
  • 4.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi 01:05

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi

Almanya'nın başkenti Berlin'deki iki havalimanında yer çalışanlarının greve gitmesi yaklaşık 1000 uçuşun iptal olmasına neden oldu. Tegel ve Schönefeld Havalimanlarında bekleyen yüzlerce yolcu ise kendileriyle ilgilenen..

Mısır′da 2. Ramses′in Heykeli Bulundu 01:16

Mısır′da 2. Ramses′in Heykeli Bulundu

Alman ve Mısırlı arkeologlar Kahire’nin Matariye semtinde 2. Ramses’e ait olduğu düşünülen dev heykel buldu. Heliopolis yani Matariye’de eski inanca göre Güneş Tanrısı yaşıyordu...

  • Umut Tv tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Beşiktaş 4 - 1 Olympiakos UEFA Avrupa Ligi Maçı - Rövanş Full Tam Özeti 02:08

Beşiktaş 4 - 1 Olympiakos UEFA Avrupa Ligi Maçı - Rövanş Full Tam Özet

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçında Vodafone Arena'da Karşılaştığı Yunan Ekibi Olympiakos’u 4-1 Mağlup Etti...

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam 00:58

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam

Liu isimli adam sevgilisine tek taş yerine 33 tonluk gök taşı hediye ederek evlilik teklif etti. Geçtiğimiz yıllarda çıktıkları tatilde karşılaştıkları gök taşını çok beğenen sevgilisine 1 milyon Yuan yani $144,645'lık t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..