#Gülben ergen yani müzik dinle

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

İnternette Karşınıza Çıkabilecek 20 Ürkütücü Fotoğraf 04:40

İnternette Karşınıza Çıkabilecek 20 Ürkütücü Fotoğraf

İnternet artık her anımızda yanımızda. Ancak nette eğlenceli ya da faydalı içeriklerin yanı sıra bazen tuhaflıklarla da karşılaşabiliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Bu Seçimin Kaybedeni Olmayacak 01:25

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Bu Seçimin Kaybedeni Olmayacak

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Allah'ın izni, milletin isteğiyle 24 Haziran'da cumhurbaşkanı olacağım. İlk kez bu seçimde 81 milyon kazanacak yani sadece ben kazanmayacağım. Bu seçimin kaybedeni olmayacak. dedi...

Gargoyle Gibi Davranan Kız 00:07

Gargoyle Gibi Davranan Kız

Heykellerin arasında kalsa çokta yadırganmaz yani...

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yaptığımız Hareketler Ne Anlama Geliyor 01:55

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yaptığımız Hareketler Ne Anlama Geliyor

Cep telefonları hayatımızın artık her alanında. 7/24 yanı başımızda yer alan cep telefonlarıyla ilgilenirken bazen farkında olmadan bazen ise bilinçli olarak el ve kol hareketleri yaparız. Peki bu hareketler ne anlama ge..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Korelilerin Gergin Parlak Nemli Cilt Sırrı  7 Tonik Tekniği 08:11

Sebile Ölmez Korelilerin Gergin Parlak Nemli Cilt Sırrı 7 Tonik Tekni

4-2-4 tekniğinden sonra Kore'lilerin ciltlerini neme doyuran ve anında hacim veren 7 Skin Method yani 7 Tonik tekniğini sizler için araştırdım. Deneyenlerin yorumlarını yine aşağıya bekliyorum...

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan 02:53

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan

1. Yüksek bel pantolonlar sizi olduğunuzdan uzun gösterir. 2. Monokromatik yani tek renk giyinin. Kombininizin tüm parçaları aynı renk olsun. 3. Enine yerine boyuna çizgili kıyafetler giyin. 4. V yakalı giysiler sizi ol..

Sebile Ölmez & İrem Helvacıoğlu Ruj'La Tüm Tüz Makyajı 16:14

Sebile Ölmez & İrem Helvacıoğlu Ruj'La Tüm Tüz Makyajı

Full face using only lipstick Challenge 'ı yani tüm yüzümüze ruj kullanarak yaptığımız makyaj meydan okumasını İrem Helvacıoğlu ile yaptık. Videonun galibi İrem oldu :D..

Sebile Ölmez Dudak Dövmesi İşe Yarıyor Mu Kalıcı Desenli Ruj 09:26

Sebile Ölmez Dudak Dövmesi İşe Yarıyor Mu Kalıcı Desenli Ruj

Videoda sticker şeklinde yapışan, birbirinden eğlenceli desenlere sahip Lip Tattoo yani dudak dövmesi denedim. Makyajı bir tık eğlenceli hale getiriyor ama......

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Ferrari'den Bile Daha Pahalı Olan Dünya'nın En Lüks Araba Anahtarları 06:32

Ferrari'den Bile Daha Pahalı Olan Dünya'nın En Lüks Araba Anahtarları

Ferrari'den Bile Daha Pahalı Olan Dünya'nın En Lüks Araba Anahtarları... Yani amaç anahtarı olamak arabayı olmasakda olur ...

  • JET TV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez İpli Epilasyon Cİhazı İple Tüylerden Kurtulmak 07:39

Sebile Ölmez İpli Epilasyon Cİhazı İple Tüylerden Kurtulmak

Eskiden cesaretim ve acı eşiğim yüksekken bıyıklarımı yani dudak üstü tüylerimi iple alıyordum. Zamanla bu acının gereksiz oluduğuna karar verdim...

Sebile Ölmez Saç Tüyü Nasıl Takılır ve Yaz Ojeleri 12:21

Sebile Ölmez Saç Tüyü Nasıl Takılır ve Yaz Ojeleri

Oje alışverişi 2 çocuk ve bir yetişkinin oje zevkleri neler? Bu yazın modası saç tüyü yani boncuk kaynak nasıl yapılır ve nasıl sökülür. Benim sahnelerimde malesef netliği kaçırmışız...

Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı 08:05

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte yine bir ünlünün yani selena gomez'in makyajını yapıcaz , met gala'daki makyajını yaptım ben bugün ve çok keyif aldım yaparken, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLE..

Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste 03:12

Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli oldu. Birbirinden heyecanlı sezon finallerinin yanı sıra yaz dizileri de ayın en çok konuşulanları arasında yerini aldı. Ajans Press’in yaptığı medya incelemesine g..

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru 04:49

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru

İnci gibi dişler, pürüzsüz bir cilt, pırıl pırıl parlayan saçlar! Nasıl? Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla bir güzellik ve kusursuzluk abidesi gibi duruyor değil mi? Ama pek öyle değil. Onun da mümkün olduğun..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım 14:41

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım

Selamlar arkadaşlar! Fırçasız yani parmak ile makyajı benden o kadar çok istediniz ki, ben de hemen harekete geçtim ve sizler için yaptım. :) Umarım severek izlersiniz, yorumlarınızı bekliyorum...

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj Essence 15:05

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj Essence

Tek marka makyaj yapsam tabii ki uygun fiyatlı yapardııımm öyle de oldu. ???? Essence mükemmel ötesi güzel bir marka. Bir sürü iyi ürünü var ve cruelty free yani hayvan deneyi yapmıyor!..