#Gülden karaböcek yıktın dünyamı müzik dinle

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:57

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulm

BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim ..

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) 04:55

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans)

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) Dinle İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden 03:05

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Dilimi bağlasalar Anmasam hiç adını Gözümü dağlasalar Görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar Tutmasam ellerini Silemezler gönlümden Ne aşkını ne seni Düny..

  • PengoTV tarafından
  • 2.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Unutmak İstiyorum(VOL-4) 04:17

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum(VOL-4)

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum Şarkı Sözleri Bana onu sormayın unutmak istiyorum Artık hatırlatmayın unutmak istiyorum Kalbimi kanatmayın dünyamı karartmayın Onu hatırlatmayın unutmak istiyorum Aşkı beni yaksa da u..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı 01:19

Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı

Afyonkarahisar Nasreddin Hoca Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Hareketi projesi kapsamında temiz bir çevre için Yere Tükürme Dünyamı Kirletme isimli klip hazırladı...

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri 03:38

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri

Ben bilmezdim renkleri Bir çıktın karşıma İndirdin gökleri - Bir bir saydın avucuma gülleri Sevdim yaşamayı sevdim çiçekleri - Yangıııın ol gel Yandım demem Zehir getir baldan geçem Yeter ki gül Gülden ötem D..

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz - Efso 03:32

Aziz - Efso

Aramadın sormadın zor geliyor Değecek bir taş değil kalp kırıyor Ona şüphem yok seni el bozuyor Bu kafa taktı mı tam takıyor Dolmuyor boşluğun, şarjımı aldın gittin Fırtınam süt liman ortamı yıktın gittin Yokluğun her y..

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Soyadım Sende KaLdı ŞiirLi⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:49

Soyadım Sende KaLdı ŞiirLi⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Suskunluğum Asaletimdendir⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:56

Suskunluğum Asaletimdendir⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

SöyLe ZaLim Hiçmi Sevmedin Beni⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 06:20

SöyLe ZaLim Hiçmi Sevmedin Beni⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..