#Güliz ayla yetmedi mi müzik dinle

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihan Akın - Yaz 03:42

Nihan Akın - Yaz

Yaz şarkı sözleri ile Kırıldım beni parçalara ayırdın Ahh yetmedi sana gözyaşım Daha da acıttın Gelme istemem artık beni sevme Zorla günahıma girme Yüreğimden çekip atma bi yalana Gelme istemem artık beni sevme Yangınım..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

Etek Altı Sapığının Bakmakla Yetinmemesi 00:22

Etek Altı Sapığının Bakmakla Yetinmemesi

Asansör bekleyen bir kadın sapığın tacizine uğradı. Sapık ilk önce eğilip dikizledi ama bu ona yetmedi...

  • JET TV tarafından
  • 6.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Çeviki Kimse Teselli Edemedi! 05:38

Duygu Çeviki Kimse Teselli Edemedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Duygu Çevik'in moralinin bozukluğu gün boyunca devam edince yarışmacılar ve jüri Duygu'yu teselli etmeye çalıştı. Ama hiç bir teselli Duygu'nun..

  • ANKA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir 00:59

Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir

Dövüldüler, sövüldüler, yetmedi öldürüldüler! 'Namus' dediler, 'Töre' dediler… Binlerce KADINI yok ettiler. Kadına şiddet insanlığa ihanettir...

Bir Yumrukla Rakibini Devirdi 00:14

Bir Yumrukla Rakibini Devirdi

Sadece bir yumrukla rakibini yere devirdi yetmedi tekrar dövmeye gitti bu ilginç anları izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4.5 G Nedir 02:58

4.5 G Nedir

4.5 G dördüncü nesil kablosuz iletişim ağı. Biz telefonda sürekli makale okuduğumuz, belgesel izlediğimiz, yepyeni buluşlara imza attığımız için 3G yetmedi, 4.5 G’ye geçtik. Peki nasıl geçtik? Daha çok ve daha güçlü b..

İpek Vurdu Ama Düşüremedi 27. Bölüm Survivor 2018 02:10

İpek Vurdu Ama Düşüremedi 27. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık oyununda Sema ile karşı karşıya gelen İpek atışlarda erken sevindi. Başarılı atış yaptı ama sayıyı almak için yetmedi..

  • BETA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzünde lekeler oluştu 01:49

Yüzünde lekeler oluştu

ASLI İLHAN... TALİHSİZLİKLER BİR TÜRLÜ PEŞİNİ BIRAKMADI. GÜZELLEŞMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE YÜZÜ YANDI. YETMEDİ... YANAN YÜZÜNÜ TEDAVİ ETTİRMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE DE İKİNCİ KEZ YÜZÜ YANDI. YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ SHOW HAB..

Otomobille ezmeye kalktılar 01:40

Otomobille ezmeye kalktılar

İSTANBUL ÜMRANİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER GELDİ BUGÜN... ŞEHİR EŞKIYALARI, İKİ ARKADAŞI KISTIRIP SİLAHLA YARALADI. YETMEDİ BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, OTOMOBİLLE EZMEYE KALKTI.....

İstanbul Orman Gönüllüleri Her Ay Sokaktaki Canlara 90 Ton Yemek Dağıtıyor! İşte Görüntüler 01:53

İstanbul Orman Gönüllüleri Her Ay Sokaktaki Canlara 90 Ton Yemek Dağıt

İstanbul'da Bir Taksicinin İnkarı Polisi İkna Etmeye Yetmedi! İşte Görüntüler..

Binlerce Balık Telef Oldu 01:05

Binlerce Balık Telef Oldu

Antalya’da su kanalında 2 ayda binlerce balık telef oldu. Kanala yapılan temiz su takviyesi balıkları kurtarmaya yetmedi...

Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...