#Güllaç tarifi güllaç nasıl yapılır

Stil Baykuşu Suda Oje Nasıl Yapılır 11:24

Stil Baykuşu Suda Oje Nasıl Yapılır

Son zamanların trendi yeni tırnak stilleri. Sizde suda şekiller çıkarıp eğlenceli ve eşsiz tırnaklara sahip olabilirsiniz..

Stil Baykuşu Neon Makyaj Nasıl Yapılır 07:27

Stil Baykuşu Neon Makyaj Nasıl Yapılır

Gece dışarı çıkarken neon tonlardaki makyajınızla herkesin bakışlarını gözlerinize çekebilirsiniz...

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

 Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır 10:21

Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır

1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Kreması için gerekenler : 2 paket labne peyniri (toplam 350gr.) 2 tane yumurta Yarım su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limo..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır 03:18

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı) Un Hazırlanışı: 1 adet yumurta yarım çay bardağı..

Merve Özkaynak Doğal Tonlarda Makyaj Nasıl Yapılır 10:41

Merve Özkaynak Doğal Tonlarda Makyaj Nasıl Yapılır

Ürünler: MAC Studio Fix Fluid SPF15 Foundation (NC25) MAC Mineralize Concealer (NW20) RIMMEL Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer (230 Light) H&M Eyebrow Liner (Light Brown) H&M Eyebrow Fix Gel FLORMAR Color Pal..

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 07:13

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

3 tane patlıcanı fırında közleyip doğrayın. Sizler ocakta ya da mangalda da patlıcanı közleyebilirsiniz. 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un 2 çay bardağı süt 1 su bardağı kadar kaşar peyniri Tuz karabiber ..

Avokadolu Humus Nasıl Yapılır 03:50

Avokadolu Humus Nasıl Yapılır

1 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane avokado 2 yemek kaşığı tahin Yarım limon suyu Tuz kimyon Bir diş sarımsak Maydanoz Zeytinyağı 3-4 yemek kaşığı ılık su Hazırlanışı : Robotun içine avokadomuzu nohut tahin sarımsak t..

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Ispanaklı Pasta Nasıl Yapılır 09:08

Ispanaklı Pasta Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek İçin; 3 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ıspanak püresi (400-450 g ıspanağı buharda pişirip blenderdan geçirin), 1 paket kabartma tozu, 1 paket van..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır 12:18

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır

Pastalarda, tatlılarda, kurabiyelerde kısacası bütün tatlılar arasında en çok tercih edilenler arasında birinci sıradadır, karamel. Peki bu kadar çok tercih edilen bir şey nasıl yapılıyor? Bu videoda geleneksel yöntemler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afazili Bireylerde Dil Ve Konuşma Terapisi Nasıl Yapılır 00:38

Afazili Bireylerde Dil Ve Konuşma Terapisi Nasıl Yapılır

Afazili bireylerde öncelikle detaylı bir değerlendirme yapılır. Konuşmanın tüm modariteleri, okuma-yazma, anlama ve tekrarlama gibi farklı basamakları öncelikle analiz edilir. Bu sonuçlar doğrultusunda kişilere uygun ted..

  • NABIZ tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lazerle Varis Tedavisi Nasıl Yapılır 02:31

Lazerle Varis Tedavisi Nasıl Yapılır

Varisler, Doppler yöntemiyle teşhis edilir. Bu aşamadan sonra tedavi planı yapılır. Kasıktan başlayıp ayak bileğine kadar uzanan yüzeyel toplardamardaki kapakların bozulması durumunda lazerle tedavi düşünülür. Darlık sev..

  • NABIZ tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır 02:29

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır

Kürtaj ilk üç aylık dönemde rahim içindeki gebeliği sonlandırmak amacıyla yapılır. Ülkemizde kürtaj on haftaya kadar yasaldır. Kürtaj işlemi lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Kalem inceliğindeki plastik kan..

  • NABIZ tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..