#Gülmek İsteyenler İzlesin : d

Çağla Yılbaşı Makyajım Güzellik Bakım 20:55

Çağla Yılbaşı Makyajım Güzellik Bakım

Yılbaşı yaklaşırken gösterişli bir yılbaşı makyajı yapmaya ne dersiniz? Yıldızlı aksesuarlar, kırmızı rujlar, bol pırıltılı ama hepsi dozunda. Yılbaşı davetlerinde ışıl ışıl görünmek isteyenler varsa, bu makyajı kesinlik..

Sebile Ölmez Kestirmeden Kısa Sac Modeli Sahte Bob 02:10

Sebile Ölmez Kestirmeden Kısa Sac Modeli Sahte Bob

Saçlarınızı kestirmeden kisa görmek veya arada değişiklik yapıp Kısa kullanmak isteyenler için gelsin bu saç modeli!..

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli 09:37

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli

örgülü topuz modelli ..örgülü topuz modeli yapmayı öğrenmek isteyenler için pratik bir model hazırladım sizler için ....

Belgin Uruk Topuz Modeli 05:33

Belgin Uruk Topuz Modeli

Topuz yapmayı öğrenmek isteyen veya kendini geliştirmek isteyenler için detayları göstererek hazırlamış olduğum topuz modeli ,Kanalı ma destek olmak için Abone olmayı videoya beğeni bırakmayı unutmayın iyi seyirler ye..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Tuğçe Ay Anında Cildini Beyazlat 06:31

Tuğçe Ay Anında Cildini Beyazlat

Bu video da cilt tonunu beyazlatmak isteyen, daha açık bir renge sahip olmak isteyen, cildinde ki kırışıklıklar dan yada ilerde oluşabilecek kırışıklıklardan kurtulmak isteyenler için çok güzel bir tarif verdim...

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Güzeliz Biz Instagram Makyajları Nasıl Yapılır 04:29

Güzeliz Biz Instagram Makyajları Nasıl Yapılır

Mavi tonu sevenler ve instagramda daha fazla ''like'' almak isteyenler, videoma bir uğrasınlar derim. :)..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Domates Çorbası Tarifi 05:24

Domates Çorbası Tarifi

Domates çorbası tarifi Malzemeler 5 tane domates 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı dolusu un 5 su bardağı su (Eğer Et suyunuz varsa 4 su bardağı su koyup ..

Lokma Tarifi 09:18

Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

İş Yerinde Alternatif Serinleme 01:00

İş Yerinde Alternatif Serinleme

İş yerinde serinlemek isteyenler için alternatif bir yol olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bunları biliyormuydunuz ! 00:53

Bunları biliyormuydunuz !

ceviz,karpuz, papatya .... kolayca kendin ekmek isteyenler için ideal video..

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İndirim kampanyası 'koronayı' unutturdu 02:42

İndirim kampanyası 'koronayı' unutturdu

Batman'da bir market, birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Ürünlerden almak isteyenler marketi doldururken korona virüs tedbirleri unutuldu. İndirime giren dizüstü bilgisayarı almak isteyen vatandaşların kavgasında..

Halde Dans Şov Yapan Amca 01:00

Halde Dans Şov Yapan Amca

Meyve sebze haline taze ürünler almak isteyenler bir amcanın müthiş dans performansı ile karşılaşmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

Yayla Çorbası Tarifi 03:57

Yayla Çorbası Tarifi

Yayla çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 2 3 su bardağı yoğurt bir tane yumurta 1 yemek kaşığı un bir çay bardağı kadar pirinç 3 su bardagi soguk su isteyenler et suyu ya da tavuk suyu de katabilirler ben bir bardak..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Oyunculuk tuzağına dikkat! 02:21

Oyunculuk tuzağına dikkat!

REKLAM VEYA DİZİLERDE OYNAYIP ŞÖHRET BASAMAKLARINI TIRMANMAK İSTEYENLER DİKKAT... TELEFONUNA KRİTERLERİNİZE UYGUN PROJE VAR MESAJI GELİRSE BU TUZAĞA DÜŞMEYİN.. ÇÜNKÜ OYUNCU OLMA HAYALİYLE DOLANDIRILABİLİRSİNİZ...

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat 02:26

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat

ARAÇ SATIN ALMAK İSTEYENLER ARTAN KDV ORANINA ÇEVİRDİ GÖZLERİNİ... PEKİ YÜZDE 1'DEN YÜZDE 18'E YÜKSELEN KDV ORANI, İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINA NASIL YANSIYACAK? İŞTE CEVABI.....

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı! 1:17:22

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı!

02:13 Toplumun hafızası o kadar önemli ki 08:17 Türk milleti saldırı altında 14:55 Sistemin çoğu onlara hizmet ediyor! 25:52 Senden olanlarla yola çık... 34:25 Bu sistem sana ne yaptırıyor? 44:54 Ekonomiye nasıl etki e..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..