#Gülmek İsteyenler İzlesin : d

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce