#Gülmek İsteyenler İzlesin : d

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift 00:14

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.Yaklaşık 5 bin liraya mal olan kayığ..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

İstanbul’da Karşılaşacağınız 10 Taksici Tipi 03:42

İstanbul’da Karşılaşacağınız 10 Taksici Tipi

İstanbul’daki taksi şoförü tiplerini Hayat Okulu videosu haline getirdik. Muhabbet etmek isteyenler, trafik canavarları, sürekli telefonda konuşanlar, hiç yol bilmeyenler, dikiz aynasından kesenler… İstanbul’da yaşayıp d..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkolikler İçin Egzersiz Programı 00:48

Alkolikler İçin Egzersiz Programı

Hem alkol içip hem de sağlıklı yaşamak isteyenler için bilim insanlarının geliştirdiği yepyeni bir methodu sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar. Evde deneyebilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Ayağıyla Ağaç Kıran Kadın 03:35

Ayağıyla Ağaç Kıran Kadın

Bu ablayla kavga etmek isteyenler bu videoyu izledikten sonra bir kere daha düşünsünler..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ön Menopoz Döneminde Çocuk Sahibi Olmak İstenirse Neler Yapılabilir 02:42

Ön Menopoz Döneminde Çocuk Sahibi Olmak İstenirse Neler Yapılabilir

Menopoz öncesi dönemde çocuk sahibi olmak isteyenler aşılama, tüp bebek gibi yöntemlere başvurulabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 04:56

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Malzemeler 1 buçuk su bardağı irmik 1 buçuk su bardağı şeker 2 su bardağı su 1 su bardağı süt NOT..(isteyenler tamamini 3 su bardağı olarak su ya da süt de koyabilir) 100 gram tereyağı yada margarin 2 yemek kaşığı d..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar 06:02

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar

Isı kullanmadan ve saçlarınızı fazla yıpratmadan sadece saç bandı ile dalgalı saç yapımı. Saçlarını bukle bukle veya kıvırcık yapmak isteyenler için de fikir verebilir. Sizce nasıl olmuş?..

Ses Kayıt Ve Yayıncılık İçin M-Audio Vocal Studio Pro İncelemesi 14:04

Ses Kayıt Ve Yayıncılık İçin M-Audio Vocal Studio Pro İncelemesi

M-Audio firmasının, yayıncılar ve amatör müzisyenler ya da amatörlükten profesyonelliğe adım atmak isteyenler için kaliteli bileşenleri bir araya getirerek oluşturduğu Vocal Studio Pro'yu inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Bul Karayı Al Mamayı Oynayan Pofuduk Köpek 00:47

Bul Karayı Al Mamayı Oynayan Pofuduk Köpek

Kemal Sunal filmlerinden tanıdığımız bul karayı al parayı oyununun beyaz tüylü ve çok tatlış bir köpekle oynandığını görmek isteyenler bu videoyu izlesinler...

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Sahte Kahkül Yapımı 03:40

Sebile Ölmez - Sahte Kahkül Yapımı

Saçlarınızı kesmeden kahkül size yakışıyor mu denemek veya arada sırada değişiklik yapıp farklı model kullanmak isteyenler için sahte kahkül yapımı gösterdim...

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar 04:21

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar

Bugün sizlere dünya çapında yaratıcı tasarımcılar tarafından evlere yapılmış gizli odalar ve mobilyalardan bahsedeceğiz. Evinde gizli oda yapmak isteyenler için güzel fikirlerin yer aldığı videomuz da vakit kaybetmeden g..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim 10:36

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim

Bu videoda ilkbahar ve yaz aylarındaki davetler ve de mezuniyetler için kombin önerilerimi paylaşmak istedim! Forever New'un yeni koleksiyonundan seçtiğim parçalar yaz davetleri ve mezuniyet partileri için birebir. Altın..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..