#Gülnur tutumluoğlundan mustafa sandalın açıklamasına cevap

3 ADAMLA AYNI ANDA _ROMANTİZM_ - KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ İNCELEME 17:51

3 ADAMLA AYNI ANDA _ROMANTİZM_ - KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ İNCEL

Kimler Geldi Kimler Geçti sanırım bitirmekte en zorlandığım dizilerden biri oldu. Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın oynadığı bu diziyle ilgili samimi bir şekilde cevap vermenizi istediğim bir soru sordum. Yorumlara cevabın..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnu..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durd..

  • Dizi TV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnut değil. Durup planını gözden geçirecek ama bu oyunda durup düşünmek yok. Durursa, sadece kendisini değil, ailesini de tehlikeye atmış olacak çünkü...

  • Dizi TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durdurabilecek tek kişi Ezel’dir. Ezel kendi canını y..

  • Dizi TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Oktay Güriş - 5 Soru 03:17

Oktay Güriş - 5 Soru

5 Soru şarkı sözleri ile Bir beş soru sordum sana Cevap verdin hemen bana Aşık oldum ben sana hey Senin yeşil gözlerine Saçlarının her teline Kurban olam sözlerine Hey hey hey hey.... Saat dört oldu beklerim Yo..

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Fetö'nün Kullandığı Bylock Yazılımının Detaylı Analizi. Nasıl Kırıldı 08:24

Fetö'nün Kullandığı Bylock Yazılımının Detaylı Analizi. Nasıl Kırıldı

Fetö'nün Kullandığı Bylock Yazılımının Detaylı Analizi. Nasıl Kırıldı BYLOCK Nedir? Bilişim Uzmanı Mustafa Sansar Anlatıyor..

Maher Zain - Neredesin 05:45

Maher Zain - Neredesin

Maher Zain - Neredesin Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmişti..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Erbakan Milli Görüşü ve Atatürk'ü Anlatıyor 05:50

Erbakan Milli Görüşü ve Atatürk'ü Anlatıyor

Rahmetli Necmettin Erbakan milli görüşün önemini ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını insanlara anlatıyor. Yaşasın Bağımsız Türkiye :)..

  • Cowboy tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 8 yıl önce