#Gülşen gulsen

Elveda Rezalet 00:59

Elveda Rezalet

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben 01:10

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Çıldırtıcı Bir Duygu Hissediyorum 01:25

Çıldırtıcı Bir Duygu Hissediyorum

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Kocasıyım Dövmez Miyim 01:31

Kocasıyım Dövmez Miyim

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir...

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Eskimez Ya Sevgilin 00:36

Eskimez Ya Sevgilin

Bizim Kız başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı ve yönetmeni Türker İnanoğlu'dur...

Cüneyt Arkın Amerikanvari Cezaevinde 00:50

Cüneyt Arkın Amerikanvari Cezaevinde

Şafakta Buluşalım başrollerini Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın ve Eşref Kolçak'ın paylaştığı 1975 yapımı Türk filmidir...

Tarık Akan Basketbolcu Olursa 03:09

Tarık Akan Basketbolcu Olursa

Bizim Kız başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir...

Alev'den Tanışma Taktiği 01:02

Alev'den Tanışma Taktiği

Alev Alev başrollerini Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Cüneyt Arkın ve Çiğdem Tunç'un paylaştığı 1986 yapımı bir Türk filmidir. Türker İnanoğlu yapımcılığında çekilen filmin yönetmeni ise Halit Refiğ'dir...

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi 00:49

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Kurtar Beni Ayten 01:13

Kurtar Beni Ayten

Kurtar Beni , başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Talat Bulut'un paylaştığı Halit Refiğ yönetmenliğinde çekilen 1988 yapımı filmdir. Ayten, fahişelik yaparak hayatını kazanır. Genç kadın, bu bataktan bir türlü kurtulamaz. D..

Nuri Alço Ne İstediğini Bilir 00:38

Nuri Alço Ne İstediğini Bilir

Kurtar Beni , başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Talat Bulut'un paylaştığı Halit Refiğ yönetmenliğinde çekilen 1988 yapımı filmdir. Ayten, fahişelik yaparak hayatını kazanır. Genç kadın, bu bataktan bir türlü kurtulamaz..

Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

İnce Belli Billur Bardak 01:29

İnce Belli Billur Bardak

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir...

Bizi Birbirimize Yaklaştıran Bu Karanlık Değil Mi 00:51

Bizi Birbirimize Yaklaştıran Bu Karanlık Değil Mi

O Kadın, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı 1982 tarihli sinema filmi. Gönül (Gülşen Bubikoğlu), hem mankenlik yapmakta hem de güzel sanatlar akademisinde okumaktadır...

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Kadınlığımı İnkar Edemem 00:38

Kadınlığımı İnkar Edemem

Konusu, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde, oğlu olmayan Recai Bey (Haluk Kurtoğlu) kızı Şeref'i (Gülşen Bubikoğlu) erkek gibi yetiştirmiştir. Baba-kız Jön Türk Hareketi'nin içindedir. Bu arada II. Abdü..

İhtiras Fırtınası Yapım Yılı1983 03:50

İhtiras Fırtınası Yapım Yılı1983

BAŞROL OYUNCULARI CİHAN ÜNAL-GÜLŞEN BUBİKOĞLU-ZUHAL OLCAY OYUNCULARI RAİK ALNIAÇIK-HALUK KURDOĞLU-DİLER SARAÇ-RENAN FOSFOROĞLU-MARI MARC-DAMLA İRA-MUHTEŞEM DURUKAN-EREN ERENCİ YÖNETMEN / YÖN.YARD. HALİT REFİĞ / SEÇKİN ..

Ooşşt Küpeek 00:44

Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Babanda Mı Ayıydı Be 01:41

Babanda Mı Ayıydı Be

Filmin Adı: Gırgıriyede Cümbüş Var Yönetmen: Temel Gürsu Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Münir Özkul, Perran Kutman..

Vahşi Gelin 1978 04:01

Vahşi Gelin 1978

Filmin Adı: Vahşi Gelin Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Cüneyt Arkın, Gülşen Bubikoğlu..

Üç Kağıtçılar 1975 04:09

Üç Kağıtçılar 1975

Filmin Adı: Üç Kağıtçılar Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Gülşen Bubikoğlu..

Tanrıya Feryat 1980 03:42

Tanrıya Feryat 1980

Filmin Adı: Tanrıya Feryat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Ferdi Özbeğen..

Sıralardaki Heyecan 1976 03:58

Sıralardaki Heyecan 1976

Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülşen Bubikoğlu..

Şafakta Buluşalım 1975 04:00

Şafakta Buluşalım 1975

Filmin Adı: Şafakta Buluşalım Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın..

Renkli Dünya 1981 04:09

Renkli Dünya 1981

Filmin Adı: Renkli Dünya Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Erol Evgin..

Suçlu 1989 03:12

Suçlu 1989

Filmin Adı: Suçlu Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Tarcan..