#Gülşen Özlüyorsan niye bitti o zaman müzik dinle

Demet Özdemir Oğuzhan İle Birbirimizi Tanımaya Çalışıyoruz 03:34

Demet Özdemir Oğuzhan İle Birbirimizi Tanımaya Çalışıyoruz

Demet Özdemir, Eylül ayına kadar herhangi bir projenin içerisinde yer almayı düşünmüyorum. Daha çok ailemle vakit geçirmek istiyorum diyerek, ailesine zaman ayıracağını dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Love 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:37

Love 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Love 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Mart Cuma Günü Netflix'de..

Kilo Veren Sahibini Kokusundan Tanıyan Köpek 00:51

Kilo Veren Sahibini Kokusundan Tanıyan Köpek

Köpeğin sahibi bir süre hastanede kalmış ve hastalığı yüzünden çok kilo vermiş. Eve döndüğünde, köpeği onu tanımadı. Ama köpek sahibinin kokusunu aldığı zaman ne kadar mutlu oldu....

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Americans 6. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

The Americans 6. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Americans 6. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 28 Mart Çarşamba Günü FX'de The Americans 6x01 Promo/Preview Dead Hand The Americans Season 6 Episode 1 Promo The Americans 6x01 Promo Dead Hand (HD) »..

The Arrangement 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

The Arrangement 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Arrangement 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü E!'de » The Arrangement Günü Saat 9:00pm E!'de » Oyuncular: Josh Henderson, Christine Evangelista, Michael Vartan..

Burak Özçivit 'Can Feda' Filminin Vizyon Tarihini Açıkladı 00:36

Burak Özçivit 'Can Feda' Filminin Vizyon Tarihini Açıkladı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’li “Can Feda” filminin vizyon tarihi ne zaman? İki ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, kış sezonunda bir milli mücadele hikayesi Can Feda filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkaca..

  • BETA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.472 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Animal Kingdom 3. Sezon Fragmanı 00:32

Animal Kingdom 3. Sezon Fragmanı

Animal Kingdom 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz TNT'de » Animal Kingdom Salı Günleri Saat 9:00pm TNT'de » Oyuncular: Scott Speedman, Ellen Barkin, Shawn Hatosy..

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz TNT'de » Claws Pazar Günleri Saat 9:00pm TNT'de » Oyuncalar: Niecy Nash, Karrueche Tran, Carrie Preston, Dean Norris, Harold Perrineau..

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

İzmir'de Artı Para Sistemi Yüzünden Çıkan Kavga 01:00

İzmir'de Artı Para Sistemi Yüzünden Çıkan Kavga

Izmir'de İzban için yeni bir sistem getirildi; yolcular İzban kullandıkları zaman 25 km den sonra her km'ye 5 kuruş ödeyecekler. Bazı insanlar bu sistemi biraz fazla abartıp suçu olmayan güvenlik görevlilerine saldırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omuz Atan Kabadayılara Karşı Savunma Tekniği 02:31

Omuz Atan Kabadayılara Karşı Savunma Tekniği

Sokakta veya okulda size kabadayılık olsun diye omuz atanlar olmuşsa. Bu video o zaman tam size göre. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Elmas Gibi Parla Kız Tarafı 02:15

Elmas Gibi Parla Kız Tarafı

Kadınlar için Flört Kuralları: Zaman cazibe bombası olma zamanı, mümkün olduğunca kusursuz ol. Shine bright like a diamond!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz' 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Makedon mevkidaşı İvanov'la ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve Makedonya arasındaki isim sorunu ile ilgili soruya Burada hiçbir tereddüt söz konusu ..

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 3 Nisan Salı Günü FX'de » Legion Salı Günleri Saat 10:00pm/9c FX » Oyuncular: Dan Stevens, Aubrey Plaza, Rachel Keller, Jean Smart..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı 01:45

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 25 Mart Pazar Günü HBO'de » Silicon Valley Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da Oyuncular: Kumail Nanjiani, Martin Starr, Thomas Middleditch..

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2 02:05

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2

Çok içen, çabuk sinirlenen ve sorunlu bir kadın olan Jessica Jones, New York City'de geçimini Özel Dedektiflik yaparak sağlamaya çalışır. Çok güçlü olmasına rağmen, yakasını bırakmayan karanlık geçmişi onun gerçek bir ka..