#Gümrük ve ticaret

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı 00:30

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı

İspanya’nın Kuzey Afrika’daki sınır şehri Ceuta’ya girmek isteyen Faslı bir kadının valizinden kaçak göçmen çıktı. Tarajal gümrük kapısında görevli polis, 22 yaşındaki kadını gözaltına aldı. Çanta içine gizlenerek insanl..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı 00:44

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı

Gümrük muhafaza ekipleri, geçen yıl düzenlenen operasyonlarda, aralarında Porsche, Mercedes ve BMW gibi lüks otomobillerin de yer aldığı, toplam piyasa değeri yaklaşık 240 milyon liralık 11 bin kaçak araca el koydu...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Adolf Hitler Kimdir? 01:49

Adolf Hitler Kimdir?

Adolf Hitler (1889 - 1945) - Kim Kimdir? - FORSNET. Adolf Hitler, 20 Nisan 1889 yılında Yukarı Avusturya'nın Braunau kasabasında doğdu. Bir gümrük memuru olan Alois Hitler (1837–1903) ve Klara Pölzl (1860-1907) 'ün altı ..

Gümrükte Rüşvet 01:08

Gümrükte Rüşvet

Domodedovo'daki gümrüklerde rüşveten dolayı 3 kişi daha tutuklandı...

Atatürk Havalimanı'nda Kaçak Et Operasyonu 00:47

Atatürk Havalimanı'nda Kaçak Et Operasyonu

Atatürk Havalimanı'nda yurda kaçak yollarla et sokmak isteyen bir Özbek vatandaşı yakalandı. Gümrük memurlarının dikkati sonucu yurda sokulmadan yakalanan 10 kilogram et imha edildi...

ABD'den Gelen Gemide 47 Adet Silah Ele Geçirildi 02:15

ABD'den Gelen Gemide 47 Adet Silah Ele Geçirildi

Mersin limanında Gümrük muhafaza ekiplerinin yaptığı operasyonda 47 adet silah ele geçirildi...

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı 00:54

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Avrupa Birliği ile ilişkilerde en kötünün geride kaldığını söyledi ''Kısa vadede Avrupa'nın rasyonel davranmadığını düşünüyorum. Avrupa Komisyonu oy birliğiyle Gümrük..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle 1:43:41

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim'in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Neredeys..

  • PengoTV tarafından
  • 11.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki 03:30

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, uluslararası camiayı terör karşısında samimi davranmaya ve birlik olmaya davet etti...

Türkiye'nin İlk Siber Saldırı Merkezi Kapılarını Açtı 01:05

Türkiye'nin İlk Siber Saldırı Merkezi Kapılarını Açtı

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ bünyesinde kurulan Siber Füzyon Merkezi, siber saldırıları gerçekleşmeden haber veriyor...

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Seda Bakan Kimdir? 02:36

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Tür..

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci 06:02

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci

Sovyetler Birliği'nin 1990'da Mihail Gorbaçov'un yanlış politikaları sonucu yaşadığı ekonomik kriz, Mihail Gorbaçov-Boris Yeltsin arasındaki iktidar savaşı ve Ermenistan Cumhuriyeti. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Ermenis..

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor 02:19

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor

Su üstü platformlar ve deniz harp sanayisinde son dönemde önemli bir ivme yakalayan Türkiye, donanmasını güçlendirecek, ihracat olanaklarını da artıracak çalışmalar yürütüyor.MİLGEM, Pakistan Denizde İkmal Gemisi ve deni..

Yolların Türküsü 13.Bölüm 58:35

Yolların Türküsü 13.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 13. bölümünde; Necdet Alpar Çocuk ve Gençlik Merkezi, İzmir Kadifekale'nin Rehabilitasyon Projesi ve İzmir Ticaret Borsası konu edilmektedir...

Toyota, Tokyo Olimpiyatları İçin Üretilen Uçan Arabalar 01:02

Toyota, Tokyo Olimpiyatları İçin Üretilen Uçan Arabalar

Tokyo 2020 Olimpiyatları İçin Üretilen Uçan Arabalar hem çözüm hemde yeni nesil ticaret sınıfı açacağını ön gören Toyota, gerekli tüm hazırlıkları tamamlayacak.Skydrive maksimum 100Mt yüksekliği çıkabiliyor...

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor 01:20

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor

Avrupa Birliği Komisyonu Euro'nun korunması ve ekonomide istikrarı sağlamak için bazı mali tedbirler alıyor.Yeni yasalara göre Euro'yu baz almadan ticaret yapan şirketlere ek denetimler gelecek. Brexit sonrası İngiltere'..