#Gümüşhanede gündüz vakti köye ayı İndi

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı 02:22

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı

Gaziantep'te bir mahalleye dadanan hırsızlık şüphelisi, şafak vakti duvardan tırmanarak girdiği evden 50 bin lira ve bir cüzdan çaldı. Şüpheli şahsın, çaldığı cüzdanı boşalttıktan sonra cüzdanı fırlatıp sokaktan uzaklaşm..

İmam Torununu Camiye Götürürse 00:30

İmam Torununu Camiye Götürürse

Camide görevli olan imam namaz vakti geldiğinde yanına torununu da alıp camiye gitmiş. Sıra ezan okumaya gelince ortaya bu hoş görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 4 yıl önce
5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon 01:38

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon

Adana’da 5 milyon 735 bin TL haksız kazanç elde eden tefeci olduğu öne sürülen 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gece yarısı kovalamaca! 01:35

Gece yarısı kovalamaca!

ADANA'DA POLİSİ GÖREN ŞÜPHELİLER GAZA BASINCA GECE VAKTİ SOKAKLARDA KOVALAMACA BAŞLADI. HİÇBİRİ FAZLA UZAKLAŞAMADI...

Dürüm yaptırdılar, baskına gittiler! 01:57

Dürüm yaptırdılar, baskına gittiler!

KISITLAMA DENETİMİNDEKİ EKİPLER, GECE VAKTİ KEPENKLERİ KAPALI BİR ADRESE BASKIN YAPTILAR... KEPENKLERİ KALDIRTMAK İÇİN DAHİYANE BİR YOL BULDULAR... ÖNCE DÜRÜMCÜYE GİDİP DÜRÜM YAPTIRDILAR, SONRA DA O ADRESE GİDİP SİPARİŞİ..

Kargalar yine istila etti! 01:25

Kargalar yine istila etti!

ARDAHAN YİNE KARGA İSTİLASINDA... KAR YÜZÜNDEN YUVASIZ KALAN KUŞLAR GECE VAKTİ ŞEHRİ BASTI. KANAT ÇIRPARAK KİMSEYİ UYUTMADILAR...

Antalya polisinden dev operasyon! 01:35

Antalya polisinden dev operasyon!

ANTALYA POLİSİ ŞAFAK VAKTİ UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON YAPTI... 2 BİN 500 POLİS,,, 200 ADRESİ BASTI... NARKO MAVİ BAYRAK OPERASYONUNDA YÜZLERCE ZEHİR TACİRİ GÖZALTINA ALINDI.....

Otobüste insanlık dersi! 01:19

Otobüste insanlık dersi!

KOCAELİ'DE HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ ARİF KORKMAZ DİREKSİYON BAŞINDAYKEN İFTAR SAATİ GELDİ, AMA İÇERİDE BİR YOLCUSU VARDI. BAKIN O ŞOFÖRLE YOLCU ARASINDA İFTAR VAKTİ NELER YAŞANDI?..

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

Yapılacak şaka değildi, yaptı! 01:58

Yapılacak şaka değildi, yaptı!

YAPILACAK ŞAKA DEĞİLDİ, YAPTI! YÜZÜNE KAR MASKESİ TAKIP, HIRSIZ GİBİ DAVRANDI, GECE VAKTİ ARKADAŞININ İŞ YERİNİN KAPISINA DAYANDI… BIÇAKLANMAKTAN ZOR KURTULDU..

Polisler önce ter sonra dil döktü 01:48

Polisler önce ter sonra dil döktü

İSTANBUL POLİSİ, ŞAFAK VAKTİ, NARKOTİK OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ... 21 ADRES BASILDI.. İÇLERİNDE, BİR ADRES VARDI Kİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ, KAPIDA EPEY TER DÖKTÜ.. SADECE TER DEĞİL, YAŞLI BİR KADINA, KAPIYI AÇMASI İÇİN..

ABD'de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konuşuluyor 01:51

ABD'de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konuşuluyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye’nin NATO ‘dan çıkarılması talepleri konuşulmaya başlandı. National Review (neyşınıl riviıv) isimli dergide, Türkiye'yi NATO'dan atma vakti başlıklı bir yazı yayımladı. Yazıda, İs..

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe 03:06

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü tarafından 45 kişilik suç örgütü ve bu örgüte kaçak silah temin eden 29 kişilik çeteye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takiple belirlenen adreslere şaf..

KORUNMA ZIRHI O Dua! BANYODA KÖTÜ ENERJİ ALMAYIN! Tuvalet ve Banyoda Bunu Yanlış Yapıyorsunuz! 1:01:10

KORUNMA ZIRHI O Dua! BANYODA KÖTÜ ENERJİ ALMAYIN! Tuvalet ve Banyoda B

03:30 İnsanların Kötü Yanları Neden Ortaya Çıktı? 12:26 Gerçek Anlamda Teslim Olmanın Duası Nedir? 18:47 Yeni Yıl'a Yeniden Başlamak İçin Neler Yapmalıyız? 20:49 Ruhumla İletişimin Koptuğunu Nasıl Anlarız? 22:10 Tuvalet ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Düğünleri  Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri 10:37

Cin Düğünleri Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri

Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşanmış bazı cin vakalarında insanlar nereden geldiği bilinmeyen bir takım eğlence sesleri duyduklarını fakat bu seslerin geldiği yere baktıklarında hiçbir hareket yada yaşayan kimseyi gö..

  • ZULMA tarafından
  • 2.479 görüntüleme
  • 8 yıl önce