#Gümüşhanede gündüz vakti köye ayı İndi

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi? 02:00

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi?

Peki Yüce Allah'ın yaşayacaklarımızı bilmesi ve yazması bizi bunları yaşamaya mahkûm eder mi? Elbette hayır. Yüce Allah yaşayacağımızı vakti gelmeden evvel bildiği için yazmıştır. O zaman ikinci bir soru daha soralım. Pe..

  • ANKA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir 05:03

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir

Dedesinin evlendirmek istediği Ayperi ile Kaan'ın yolları aynı iş yerinde kesişti! Ayperi, köyden kaçarak ablasını bulmak için İstanbul'a geldiğinde, Kaan ile aynı iş yerinde çalışmaya başlar. Ayperi, temizlikçi olarak ç..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m 04:36

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m

Hadise dün akşam İstinye Park’ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise klibin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere açıklama yaptı. Hadise “Çalıntı sözlerini çok ön..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık 03:22

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık Dinle Üstünden bir yıl geçti yine gittim limana Belli ki özlemişim hasret kaldım simana Haziranın 4 ‘üne orda ol dedun bana Kalpten akti gözyaşım kariştiler dumana Bir kayık ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Söz | 63.Bölüm 2:24:07

Söz | 63.Bölüm

Canını zor kurtaran Tarık (Mehmet Polat), Yavuz’dan (Tolga Sarıtaş) intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 83.Bölüm 2:17:55

Söz | 83.Bölüm

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.nnErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yara..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce