#Günah mıdır

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz 03:23

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz

Yalnız Uyunmaz şarkı sözleri ile Yapma beni böyle yalnız ortada bırakma Duramam sensiz, Susma anlat içindeki kalan duygularla çözeriz belki Ağla dök içindeki kini biraz rahatla iyi gelecek Sonra bu kararsız kalbim dem..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Elon Musk ve Twitter İfşaları 42:29

Elon Musk ve Twitter İfşaları

Twitter Elon Musk ile günah çıkarmaya çalışıyor peki ya diğerleri? Instagram, Youtube.. vs vs.. Aşı(!) konusunda ABD yönetiminin Twitter'i nasıl yönlendirdiğiniz hayretle izleyin.. Gazetecilerimiz umarız bu konuda artık..

  • STUDIO AS tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tofaşk 05:38

Tofaşk

tofaş marka araba modelleri,Modifiye edilmiş arabalar, Tofaşk mıdır..

Sancak Marşı - Mehter Marşları 02:47

Sancak Marşı - Mehter Marşları

Ertuğrul'un ocağında uyandın Şehitlerin kanlarıyla boyandın Nice düşman kâl'asına uzandın Sana selam ey şanlı Türk sancağı Çırpınarak dalgalanır kanadın Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı Gölgende can vermek ister evlâ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Powerpuff Girls Ağır Silahlı 5. Bölüm İzle 11:00

Powerpuff Girls Ağır Silahlı 5. Bölüm İzle

Packrat ile mücadeleleri sırasında Bubbles kolunu kırar ama suçla mücadeleye devam edebilmesi için sanal bir alçı kullanmaya başlar. Alçısına çok fazla bağlanan Bubbles tekrar eski haline dönebilecek midir?..

Namaz Kılamıyorum Diyorsan Akıl Almaz Çözüm - Mehmet Yıldız 20:33

Namaz Kılamıyorum Diyorsan Akıl Almaz Çözüm - Mehmet Yıldız

Namaz kılmakta zorlanıyor musun ? Namaz farz mıdır ? Günde 5 vakit Namaz çok değil mi ? Artık yeter düzenli olarak Namaz kılmak istiyorum diyorsan bu videoyu mutlaka izle.....

İslamda Kadınların Seçebileceği En Uygun Meslekler - Kadın Peygamber - Mehmet Yıldız 02:23

İslamda Kadınların Seçebileceği En Uygun Meslekler - Kadın Peygamber -

Neden Kadın Peygamber Yok ? İslamiyet'te Kadının Yeri ? İslamiyet'in Kadına Verdiği Değer ? İslamiyet'te Kadın-Erkek Eşitliği Var Mıdır ? Sen erkek evlat istersin, Allah Hz.Meryem (a.s) gibi bir kız evladı verir. Kaf..

  • DİYANET TV tarafından
  • 8.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Bana Kader Yazdı - Tevafuk - Mehmet Yıldız 08:03

Seni Bana Kader Yazdı - Tevafuk - Mehmet Yıldız

Tevafuk Nedir ? Evleneceğimiz Kişiyi önceden hissedebilir miyiz ? Tesadüf diye bir şey var mıdır ? Bizi kandırmışlar! Aşk tesadüfleri değil, tevafukları sever. Ve Kaderinde kim varsa o çıkar karşına.. İyi seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız 20:32

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız

Evlilik Kader midir? Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni nasıl bulacak? Eş seçimi yaparken ne yapmam lazım?.. Gibi sorular bir çoğumuzun gündemini işgal etmiştir. İşte bu sorula..

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız 08:18

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız

Dikkat Bu Video Korku İçerir! Kıyamet Alametleri Nelerdir ? Kıyamet Ne zaman Kopacak ? Kıyamet Kopunca Ne Hissedeceğiz ? Kıyametin Bilimsel İspatı Var mıdır ? Neden Ölümden Korkuyoruz Biliyor musunuz? Çünkü Herkes Cennet..

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

İdestezi: Fikirler Ne Hissettirir? 05:37

İdestezi: Fikirler Ne Hissettirir?

Zihin ayrı, maddesel olmayan ve bir et makinesini yöneten bir varlık mıdır? Değilse ve fiziksel bedenimizin anlaşılmaz bir parçasıysa eğer, hayvani hislerimizin girdisini, düşünceler adını verdiğimiz fiziksel olmayan den..

  • PITIRCIK tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saika & Şaika - Mehmet Yıldız 25:26

Saika & Şaika - Mehmet Yıldız

Evlilik kader midir ? Evleneceğim kişiyi dua ederek değiştirebilir miyim? Latife ne demek ? Bu tür soruları merak ediyorsanız kendiniz için ayıracağınız 25 dakikanız vardır herhalde :) İyi Seyirler.....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanlı Oyun Altyazılı Fragman 01:49

Kanlı Oyun Altyazılı Fragman

Popüler şaka temalı TV şovu Scare Campaign, eski tarz korkutmaları ve gizli kamera eğlencesi ile son 5 yıldır izleyicileri eğlendirmektedir. Ancak, yeni bir çevrimiçi TV dönemine girdiğimizde, yapımcılar şovlarını antika..