#Günah mıdır

Yılbaşı Gecesi Bir Grup Gölcük'te Bara Girmek İstedi 02:23

Yılbaşı Gecesi Bir Grup Gölcük'te Bara Girmek İstedi

Birgün'de yer alan habere göre, Gölcük'ün gece hayatı hareketli semtlerinden Değirmendere'de yılbaşı gecesi bir grup mekana girmek istedi. Başları sarıklı grup mekana girerek yılbaşı kutlamalarının yapıldığı sırada kutla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10) 06:13

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10)

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Şarkı Sözleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Furkan Keskin - Haydar Haydar 04:22

Furkan Keskin - Haydar Haydar

Haydar Haydar şarkı sözleri ile Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar haydar se..

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı  - Mehmet Yıldız 24:46

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı

Kader değişebilir mi ? Kader dua ile değişebilir mi ? Kaderimde yazıldığı için mi günah işliyorum ? Bir insanın kaderi belli midir ? “Bu hayatı ben istemedim, Allah bana bu kaderi yazdı !” diyorsanız bu video tam sizlik ..

Nurselle Evin Tadı - Fal Bakmak Neden Günahtır 03:13

Nurselle Evin Tadı - Fal Bakmak Neden Günahtır

Nursel'le Evin Tadı 30. Bölümde Cemalnur Sargut, fal ve rüya tabirleri hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor! Gelecekten haber almaya çalışmak günah mıdır? Gördüğümüz rüyalar ne anlama gelir?..

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Titanlar Judas Sözleşmesi Türkçe Dublaj 1:24:11

Genç Titanlar Judas Sözleşmesi Türkçe Dublaj

Tara Markov toprak ve taş üzerinde güçleri olan bir kızdır; o aslında göründüğünden çok daha fazlasıdır. En yeni genç Titan bir müttefik midir yoksa bir tehdit midir? Ve paralı asker Deathstroke’un Titanlar için planları..

Herkesin Bir Popisi Vardır 00:20

Herkesin Bir Popisi Vardır

Ben diyorum arkadaşım var bu İstiklal'de bir şeyler. Havasından mıdır suyundan mıdır bilemem ama röportaj yapan mallaşıyor. Aslına bakarsanız kardeşimiz haklı, Herkes kendi popisinden kendisi sorumludur. Herkesin popisin..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Dumrul - Fragman 02:02

Deli Dumrul - Fragman

Deli Dumrul’un hikayesini anlatan filmde Dumrul, aşkı uğruna Azrail’e ve deniz korsanlarına kafa tutuyor, işler giderek sarpa sarıyor ama kahkaha bir an bile hız kesmiyor. Dumrul, sevdiği kıza kavuşabilecek midir yoksa d..

Cadılar Yurdu İzle Hd Full Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:17

Cadılar Yurdu İzle Hd Full Türkçe Dublaj Film İzle

Sihirli güçlere sahip olan Sarah ile ikiz kardeşi Lindsey Alpha Nu Gamma ve Pi Epsilon Delta’ya katılmaya davet edilince, birbirlerine rakip değil, düşman olduklarını fark ederler. Sarah ve Lindsey aniden iyiyle kötü ara..

  • PengoTV tarafından
  • 14.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fit Nedir 02:51

Fit Nedir

Spor Yap, Enerjik ve Sağlıklı Ol, Form Tut, Tarz Sahibi Ol. Mesele fit olmak mıdır, olamamak mıdır? Fit Nedir? İngilizce'den dilimize yerleşmiş olan fit kelimesi, uymak, yakıştırmak, zinde olmak manasına gelir. Tabi bi..

Neden Probiyotik 02:21

Neden Probiyotik

Hilal Şefkatli'nin çocukluğu nasıldır görmek ister misin? Komik midir? Sevimli midir? Ne karın ağrıları çekmiştir peki hiç düşündün mü? Probiyotik, kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterinin gelişmesini veya aktivit..

Aşk Biter Mi 02:12

Aşk Biter Mi

Aşk gelip geçici bir şey midir? Ölümsüz aşk var mıdır?..

Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.620 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..