#Güncel spor haber

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Çobanlık Yaparken Parti Kurdu, 60 İlde Örgütlendi 05:06

Çobanlık Yaparken Parti Kurdu, 60 İlde Örgütlendi

Çobanlık Yaparken Parti Kurdu, 60 İlde Örgütlendi BURSA’da çobanlık yapan Serdar Okuyucu koyun güttüğü sırada gördüğü dolunaydan etkilenerek ’Dolunay’ adında parti kurdu. 60 ilde örgütlenen partinin hedefi 2019 yılında ..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! 01:23

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı!

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! Kaçtığı Almanya’da “dünyanın en büyük gazeteci hapishanesinden geliyorum” diyen Can Dündar’ı gerçekler yalanlıyor. Dündar’ın gazeteci dediği isimlerin tümü ya terörist, ya da katil..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar 01:13

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 'AK Parti’yi referanduma itmenin Bahçeli’nin erken seçime yönelik bir siyasi tuzağı olabileceğini' yönündeki sözleri için Biz..

Yeni Kimlikler Hayatımızda 02:04

Yeni Kimlikler Hayatımızda

Bir süredir pilot illerde dağıtımı yapılan çipli kimlik kartları, yeni yılla birlikte tüm yurtta dağıtılmaya başlanacak. En büyük özelliği güvenlik düzeyi olan çipli kartlara ulaşmaksa oldukça kolay...

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Arıları Överken Arı Soktu 01:14

Arıları Överken Arı Soktu

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer doga ve arılar hakkında konuşurken,başkanı arı soktu.Başkana ilk müdahaleyi program ekibi yaptı..

İstanbul'da Fetö Operasyonu 01:22

İstanbul'da Fetö Operasyonu

İstanbul'da FETÖ operasyonu!.. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Örgütsel toplantılarını yasal gösterebilmek adına kurduğu v..

Van'da 3 Kilo 778 Gram Eroin Ele Geçirildi 01:14

Van'da 3 Kilo 778 Gram Eroin Ele Geçirildi

Van'da 3 Kilo 778 Gram Eroin Ele Geçirildi Van'ın İpekyolu ilçesinde bir evde yapılan aramada 3 kilo 778 gram eroin bulundu...

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı 00:32

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı İspanya'da devam eden festival sırasında öfkeli bir boğa içinde aile olan bir otomobile saldırdı. Guadalajara eyaletinde yaşanan olayda kızgın boğa araca boynuz darbeleriyle..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Klasik Araba Kullandı 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Klasik Araba Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa yolunda otomobil galerilerinin bulunduğu OTONOMİ'nin açılışına katıldı...

Başbakan Yıldırım: Zihinlerdeki Engelleri Ortadan Kaldırmalıyız 01:03

Başbakan Yıldırım: Zihinlerdeki Engelleri Ortadan Kaldırmalıyız

Başbakan Binali Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen Otizm Spektrum Bozukluğu Ulusal Eylem Planı tanıtım toplantısında konuşma yaptı...

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Cumhurbaşkanı: 02:27

Cumhurbaşkanı: "Şimdi Ekonomimize Sahip Çıkma Zamanıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezinin açılış töreninde konuştu...

Şangay Beşlisi 01:32

Şangay Beşlisi

Avrupa Birliği ile gerilen ilişkilerin ardından gündeme gelen Şangay Beşlisi tartışması sürerken, mikrofonu sokağa uzakttık. Bakalım konu ile ilgili sokakta ne dedikodular dönüyor...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasinin Önünü Kesmeye Çalışanlara Meydanı Bırakmayacağız 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasinin Önünü Kesmeye Çalışanlara Meydanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kimi zaman darbelerle, kimi zaman muhtıralarla, kimi zaman bildirilerle milletin demokrasi akınının önünü kesmeye çalışanlara bugüne kadar meydanı bırakmadık, bırakmayacağız. dedi...