#Güncel spor haber

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Ezana Dakikalar Kala Minareye Yıldırım Düştü 05:39

Ezana Dakikalar Kala Minareye Yıldırım Düştü

Aksaray’da akşam ezanına dakikalar kala üzerine yıldırım düşen bir caminin minaresi kısmen yıkıldı. Yıldırımın düştüğü sırada cami bahçesinde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi...

Diyarbakırlı Öğrenciden Hackerlere Karşı Şifreleme Programı 02:09

Diyarbakırlı Öğrenciden Hackerlere Karşı Şifreleme Programı

Diyarbakır'da lise öğrencisi Hilal Beyza Akol, internetten gönderilen metin ve fotoğrafların, hackerların eline geçmesini önlemek amacıyla şifreleme programı geliştirdi...

Kısa Süre Fiyatı 400 Lira Olan Erik Şimdi 7 TL 01:19

Kısa Süre Fiyatı 400 Lira Olan Erik Şimdi 7 TL

Yaklaşık bir buçuk ay öncesine kadar fiyatının pahalı olması nedeniyle gramajla satılan ve kilogramı neredeyse 400 liraya dayanan eriğin kilogramı 7 liraya kadar düştü...

Diriliş Ertuğrul'a Bomba Transfer 00:32

Diriliş Ertuğrul'a Bomba Transfer

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un 87'inci bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncu Burak Hakkı'nın, sevilen yapımda 'Ebu Mansur' karakterine hayat verdiği görülüyor...

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye 00:57

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye

İstanbul'un selatin camilerinden Yavuz Sultan Selim'de örnek bir çalışma başlatıldı. 40 gün boyunca sabah namazına katılan çocuklara bisiklet hediye edilecek. Programla ilgili konuşan Yavuz Sultan Selim Camii imamı Abdul..

Teröristlerin Korkulu Rüyası Olacak  MAM-15 02:23

Teröristlerin Korkulu Rüyası Olacak MAM-15

Teröristlerin korkulu rüyası olacak MAM-15 Keskin Nişancı tüfeği, MKE Baş Mühendisi Muammer Durmuş ve ekibi ile canlı yayınla tanıtıldı...

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK Üyelerine Çete Suçlaması 00:26

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK Üyelerine Çete Suçlaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu, Yüksek Seçim Kurulu üyesi hakimler hakkında ağır sözler sarfetti. Kılıçdaroğlu, YSK üyelerini çete olmakla da suçladı....

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

Hırsızı Yakalayan Kadın Sürücü Sosyal Medyayı Salladı 00:45

Hırsızı Yakalayan Kadın Sürücü Sosyal Medyayı Salladı

Kadın sürücü otoparktan arabasını çalmak isteyen hırsıza verdiği mücadele ile sosyal medyayı salladı. ABD'de yaşanan olayda büyük mücadele sonrası kadın sürücü hırsız ı durdurmayı başarıyor...

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Türkbirdev, 7 Temmuz'daki Türkdev Kurultay'ı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor 09:47

Türkbirdev, 7 Temmuz'daki Türkdev Kurultay'ı İçin Hazırlıklarını Sürdü

TürkBirDev, 7 Temmuz'daki TürkDev Kurultay'ı için hazırlıklarını sürdürüyorİSTANBUL - TürkBirDev Kültür ve Eğitim Vakfı, 7 Temmuz'da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştireceği Dev Türk Kurulta..

Acılı Anneden Evladına Son Bakış! 00:45

Acılı Anneden Evladına Son Bakış!

Acılı Anneden Evladına Son Bakış! Oğlunu Otomobilin Altında Kalmaktan Kurtaramadı Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında annesinin elini bırakıp koşan çocuk arabanın altında ezilerek can verdi. Acılı a..

Almanya'dan Türkiye'ye 5,6 Milyon Euroluk Silah Satışı 00:58

Almanya'dan Türkiye'ye 5,6 Milyon Euroluk Silah Satışı

Almanya'daki silahlanma firmalarından bu yılın ilk dört ayında Türkiye'ye 5 milyon 600 bin euro değerinde silah ve mühimmat sattı. Alman Federal Meclisi'nde Sol Parti Milletvekili Sevim Dağdelen'in soru önergesi üzerine ..

60 Saniyede Bugün 01:05

60 Saniyede Bugün

Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti...

60 Saniyede Bugün  11 Ekim 2017 01:05

60 Saniyede Bugün 11 Ekim 2017

Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti...

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Belediye Başkanı Aracıyla Avm'ye Daldı 00:33

Eski Belediye Başkanı Aracıyla Avm'ye Daldı

Moskova Eski Belediye Başkanı Aleksander Donskoy spor arabasıyla alışveriş merkezine daldı fakat bu olağandışı aksiyonun nedeni eski başkanın yaşadığı bir psikolojik kriz ya da suç teşkil eden bir eylem değildi. Eski baş..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle 01:04

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, bir yandan sakat oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve Simon Kjaer'den iyi haber beklerken, bir yandan da ..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..