#Güncel ve yeni oyunlar

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

FETÖ’den Irkçı Lidere Rüşvet 03:19

FETÖ’den Irkçı Lidere Rüşvet

Güçlü ve istikrarlı Türkiye’den rahatsızlık duyan Hollanda, Türk bakanları engellemeye çalıştı. Ülkenin Türkiye düşmanlığının arkasından ise yine FETÖ çıktı. Avrupa’da yaşayan Türklerin hayır oyu vermesi için çalışmala..

 Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir 01:18

Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Hollanda'nın, Türk bakanlara yönelik engelleme tavrına ilişkin, Silinemez bir lekedir. Çok yanlış bir harekettir. dedi...

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin 03:37

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarların karşısında konuştuğu gibi Birleşmiş Milletler'de konuşamaz' açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu. Erdoğan, Kılıçdar..

Bunların Hepsi Hikaye, Blöf Yapıyorlar 00:58

Bunların Hepsi Hikaye, Blöf Yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PYD'nin Menbiç'te özerklik ilan ettiği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi. Erdoğan, Blöf yapıyorlar, Menbiç civarında bazı köyleri aldık dedi..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

Kurtulmuş Hollanda İle Üst Düzey İlişkiler Askıya Alındı 02:20

Kurtulmuş Hollanda İle Üst Düzey İlişkiler Askıya Alındı

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Hollanda, yaptıklarını bir şekilde telafi edene kadar üst düzey ilişkilerin ve planlanmış toplantıların, üst düzey resmi görüşmelerin askıya alınması, bunların bir müddet tehir edilmesi ka..

Sevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm Fragmanı 00:34

Sevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm Fragmanı

Her salı Trt Ekranlarında..

Türkiye, Kırım Dahil Ukrayna'nın Toprak Bütünlüğünü Destekliyor 01:16

Türkiye, Kırım Dahil Ukrayna'nın Toprak Bütünlüğünü Destekliyor

Başbakan Yıldırım, Türkiye, Ukrayna'nın egemenliğini, Kırım dahil toprak bütünlüğünü ve siyasi birliğini önemsiyor ve bunu desteklemeye devam ediyor. dedi...

 Erdoğan Faşizmin Ruhu Avrupa Sokaklarında Kol Geziyor 02:12

Erdoğan Faşizmin Ruhu Avrupa Sokaklarında Kol Geziyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artık AB ve herhangi bir Avrupa ülkesinin kimseye demokrasi, özgürlük, adalet, hukuk dersi verme hakkı kalmamıştır. Faşizmin ruhu Avrupa sokaklarında kol geziyor. dedi...

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı 00:45

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı

İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde ateş açtığı arabanın içerisindeki Filistinli genç kız ağır yaralandı. İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde bulunan Gush Etzion’da bir araç içinde bulun..

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu 01:55

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu

Hollanda genel seçimlerini, 33 milletvekili çıkaran faşit Başbakan Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı. Diğer faşit Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi ise ikinci oldu..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Erdoğan: Bundan Sonra Bizim de Uçuş Yasağımız Var 01:38

Erdoğan: Bundan Sonra Bizim de Uçuş Yasağımız Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu...

Halep'te Camiyi Bombalayan Abd Hava Saldırısı Sonucu Ölen Sivillerin Sayısı Artıyor 01:38

Halep'te Camiyi Bombalayan Abd Hava Saldırısı Sonucu Ölen Sivillerin S

Suriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısı sonucu ölen sivillerin sayısı artıyor...

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Dolardaki Düşüş Sürecek mi 04:36

Dolardaki Düşüş Sürecek mi

Doların FED'in ve Merkez Bankası'nın hamleleri sonrasındaki düşüşü sürecek mi? Sabah saatlerinde 3,60'ı gören dolar da son durum nasıl? A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın konuğu Para ve Piyasalar Uzmanı Volkan Kuğu..

14 Bin Yıllık Mamut Fosili İlk İnsanlar Hakkında Bilgi Sağlayacak 01:08

14 Bin Yıllık Mamut Fosili İlk İnsanlar Hakkında Bilgi Sağlayacak

Meksika'da keşfedilen 14 bin yıllık mamut fosili üzerindeki çalışmalar hızlandı. Arkeologlar, mamut fosilinin ilk insanlar hakkında daha fazla bilgi sağlayabileceğine inanıyor...

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı 01:13

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı

Merkezi İngiltere'de bulunan Suriye Dayanışması adlı sivil toplum örgütü, Suriye'de Mart 2011'de başlayan iç savaşın 6. yılında Londra’da yürüyüş düzenlendi...

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı 00:37

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı

ABD'de Başkan Donald Trump'ı koruyan gizli servis elemanlarının bilgisayarı çalındı. Gizli servisten yapılan açıklamada vatandaşlardan yardım istendi. Dizüstü bilgisayarda Trump Tower'ın kat ve acil durum tahliye planlar..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda 01:12

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda

Almanya’nın nasıl terör örgütlerinin himayesi altına girdiğini A Haber'de yayınlanan Diplomasi programına konuk olan Alman Gazeteci Martin Lejuene anlattı. Lejuene, Almanya'da 14 bin PKK'lı teröristin etkin bir şekilde g..

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce