#Güncel ve yeni oyunlar

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Recep İvedik 5 - Fragman (Official - HD) 03:20

Recep İvedik 5 - Fragman (Official - HD)

recep ivedik 5 fragman izle, recep ivedik 5 fragmanı, recep ivedik 5 fragman 2016, recep ivedik 5 fragman 2017, recep ivedik 5 fragman 1, recep ivedik 5 fragman 2, recep ivedik 5 fragman izle 2016, recep ivedik 5 fragman..

Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı 01:07

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Dünya'nın yeni fotoğraflarını paylaştı. Yeni nesil Dünya gözlem uydusu Goes-16 tarafından çekilen fotoğrafların en büyük özelliği, bugüne kadarki en yüksek çözünürlüğe sa..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 25 Kasım 2016 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 25 Kasım 2016

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor. Resul Aydemir (Misal) ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GENERATION IRON 2 Trailer (2017) Bodybuilding Documentary Movie 02:40

GENERATION IRON 2 Trailer (2017) Bodybuilding Documentary Movie

Generation Iron 2 Movie Trailer Hakkında Vücut geliştirme süper starları Calum Von Moger, Kai Greene, Big Ramy, Rich Piana ve Iris Kyle. Generation Iron 2, bu kitlesel canavarların fiziklerini bir sonraki seviyeye taşıma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday Summation 21:05

The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday S

KARŞIT DÜNYALAR ÇARPIŞINCA... En büyük zevkleri kuantum fiziğine kafa yormak olan üstün zekalı iki arkadaş, güzel bir kızla karşılaşınca ne yaparlar? The Big Bang Theory, işte o karşılaşma anında gerçekleşen büyük patlam..

  • Tv Series tarafından
  • 3.397 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Beren Saat ve İlker Kaleli'den Sürpriz Buluşma! 02:08

Beren Saat ve İlker Kaleli'den Sürpriz Buluşma!

Geçtiğimiz hafta ekranlara hüzünlü final sahnesiyle veda eden Poyraz Karayel dizisi başrol oyuncusu İlker Kaleli ve Beren Saat'in niçin buluştuğu merak konusu oldu.İkilinin yeni bir proje için biraraya geldiği ve detayla..

  • ANKA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Malatyaspor - Şanlıurfaspor  2-1  Geniş Maç Özeti (11.03.2017) 05:10

Malatyaspor - Şanlıurfaspor 2-1 Geniş Maç Özeti (11.03.2017)

Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 24. Haftasında Oynanan Yeni Malatyaspor – Şanlıurfaspor maçında; Ev sahibi Yeni Malatyaspor konuk ettiği Şanlıurfaspor karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skor d..

Reis - Fragman 02:26

Reis - Fragman

Yeni Yapım Yeni Oyuncular....

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Meğer Barış Arduç İki Dizi Birden Çekecekmiş! 03:21

Meğer Barış Arduç İki Dizi Birden Çekecekmiş!

Barış Arduç Star tv nin yeni yüzü oldu.Yakışıklı oyuncunun star tv için iki dizi için anlaştığı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..