#Günde 4 saat uyumaya karar verdim

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi 01:00

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi

Bartın'ın Kaman köyünde ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler bulundu. Bartın'ın Kaman köyünde saat 13.00 sıralarında ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler ekiplerin aramaları sonucu bu..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Kuzucuk Resim Günü 04:13

Kuzucuk Resim Günü

Kuzucuk resim yapıyordur. Kendisine modellik yapacak bir şey arar. Önce uyumakta olan leyleği çizmeye karar verir ancak leyleğin uyanıp uçmasıyla bundan vazgeçer. Sonra iskelede resim yapmakta olan horozun yanına gider. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Çocuk sahibi olmanın kariyere etkisi 01:25

Çocuk sahibi olmanın kariyere etkisi

Kariyere siz, çocuğa geniniz karar verecek . ‘Kariyer de yaparım çocuk da’ sloganı artık o kadar da kolay söylenmeyecek. Bilim, anne olma yaşını geciktirmek isteyen kadınlar için büyük önemi olan 24 yeni gen keşfetti. Ka..

47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı 00:44

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hül..

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı 01:00

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı

evdet’in tüm ailesi hakkında çıkarılan karar Leon’u da derin bir üzüntüye iter. Zira Hilal’in infazına göz yummaya dayanamayacak olan Leon, onunla kaldığı hücrede bir araya gelir. Leon, bir kez daha vazifesi ve sevdası a..

Meryem  - Savaştan Sürpriz Evlenme Teklifi! 05:13

Meryem - Savaştan Sürpriz Evlenme Teklifi!

Sonunda aradığı aşkı bulan Savaş, romantik bir sürpriz eşliğinde Sevinç'e evlenme teklifi etmeye karar veriyor. Sevinç'le olan aşkını daha ileri boyuta taşımaya karar veren Savaş, ona evlendikten sonra yaşayacakları evde..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat 07:56

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat

İstanbul'da yağma , tehdit , çek-senet tahsilatı olaylarına karıştığı iddia edilen ve şarkıcı Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dava 8 yıl sonra karar bağlandı. Mahkeme heyeti, “çıkar amaçlı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Hangi Özelliklerini Değiştirmek İsterler Beyaz Show 02:04

Hangi Özelliklerini Değiştirmek İsterler Beyaz Show

Beyaz Show'a Yalova'dan telefon ile bağlanan Sinem Karar, Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko'ya Hangi özelliklerini değiştirmek isterler? sorusunu sordu!..

  • BETA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1 10:31

PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Pazarlama iletişimi ile ilgili anahtar kavramları tanımlayabileceksiniz. Tüketicilerin davranışlarına karar verme sürecinde geçtikleri adımları ve bu süreci etkileyebilecek bil..

  • PengoTV tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teen Titans Go - Film Yapmak 02:57

Teen Titans Go - Film Yapmak

Titanlar film yapmaya karar verirler. Robin kendine benzeyen oyuncuyu bulamayınca yönetmen olmaya karar verir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti 02:00

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti

Sidhar Chillal 14 yaşında sol elinin tırnaklarını uzatmaya karar vermeden önce Hindistan'ın Pune kentinde yaşayan normal bir gençti. Tırnaklarını uzatmaya ise ilkokulda bir Hint geleneği olan küçük tırnak uzatma konusund..

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

Las Vegas davası 02:39

Las Vegas davası

BOŞANMIŞ ANNE-BABALARIN ÇOCUKLARI İÇİN MAHKEMEDEN EMSAL KARAR! ANNE-BABASI BOŞANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BİR GENÇ KIZ, PARASI OLMADIĞI GEREKÇESİYLE NAFAKA ÖDEMEYEN, AMA LAS VEGAS'A TATİLE GİDEN BABASINA DAVA AÇTI... O DAV..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..