#Günde 4 saat uyumaya karar verdim

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Maşa ile Koca Ayı  32. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 32. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa ve ayı Mişka bu bölümde kar nedeniyle eve hapsolur. Hiç bir etkinlik yapmak istemeyen küçük kız ve ayıcık hikaye yazmaya karar verin. Bakın ne karşımıza çıkacak? Keyifli seyirler....

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filminin bu bölümünde Piyano derslerine gidiyoruz. Ormandan bulduğu piyanoyu tamir eden sevimli ayıcık, piyano çalmaya başlar. Ancak, mizik kızımız yine onu rahat bırakmayacaktır. Mawa Kawa dünyaca ünlü b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa 06:59

Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde işler pek de iyi gitmez. Bahçesini kontrol eden ayıcık, çiçeklerinin solduğunu görünce, çiçeklerini bakıma almaya karar verir. Çiçeklerin büyümesi için hazırladığı iksir Maşa'nın üzerine dökülü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu 09:49

Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu

Ha ha hapşu Müge okuldan eve hasta olarak gelir. Galip bey kızının iyileşmesi için çeşitli otlar doğal gıdalardan hazırlanmış bir ilaç yapmaya karar verir. Bu ilaç Müge’ye çok iyi gelir. Galip bey Barış Manço’nun Nane, l..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 5.Bölüm Annem Gi̇bi̇ Güzel Olmak İsti̇yorum 10:02

Canim Kardeşi̇m 5.Bölüm Annem Gi̇bi̇ Güzel Olmak İsti̇yorum

Mine ve Müge her kız çocuk gibi anneleri gibi giyinip süslemeye karar verirler. Ortaya çok komik olaylar çıkar. Mıncır süslenmekten nefret eder. Kızların bu merakı karşısında Galip ve Lale her yaşta insanların giyeceği o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım 09:41

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım

Mine büyünce ne olacağını düşünür. Ailesine sorar bu sorunun cevabını. Aldığı cevaplar ona yetmeyince hayaller kurar. Önce astronot olmak ister. Daha sonra prenses olmayı düşler. Öykünün sonun da daha büyüyüp ondan sonra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 15.Bölüm Pasta Ağacı 10:59

Canim Kardeşi̇m 15.Bölüm Pasta Ağacı

Galip bey ve Lale hanım çocuklarına doğal yaşamdan örnekler vermek için bahçenin bir bölümüne küçük bir tarla yapmaya karar verirler. Çocuklar için harika bir oyun alanı ortaya çıkar. Mine ve Müge bahçecilik oyunundan bü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 18.Bölüm Küçük Olmak Ne Kadar Zormuş 10:22

Canim Kardeşi̇m 18.Bölüm Küçük Olmak Ne Kadar Zormuş

Evin yakınında bahçede karınca yuvası vardır. Karıncalar evde bulunan yiyecekleri teker teker alıp yuvalarına taşırlar. Evde sürekli bir şeylerin kaybolmasından dolayı Mine ve Mıncır suçlanır. Galip bey evde kaybolan yiy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam 09:40

Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam

Kar yağmıştır. Mine ve Müge babalarını yardımı il kardan adam yaparlar. Mine ev dışında kardan adamın yalnız kalacağına inanır. Onun ile ilgili hayaller kurar. Kardan adam yalnızdır ve çok sıkılmaktadır. Mine çare olarak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 30.Bölüm Mıncır Veteri̇nere Gi̇di̇yor 11:26

Canim Kardeşi̇m 30.Bölüm Mıncır Veteri̇nere Gi̇di̇yor

Mıncır hastadır ve veterinere gitmesi gerekmektedir. Başta Galip bey ve Lale hanım onu ikna edemezler. Kedilerin taşındığı sepete koyup öyle götürmeye karar verirler. Mıncır akıllı kedi kolay kolay teslim olmaz.. Final d..

  • ÇocukTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 40.Bölüm Fi̇lm Çeki̇yoruz 10:42

Canim Kardeşi̇m 40.Bölüm Fi̇lm Çeki̇yoruz

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce