#Günde 4 saat uyumaya karar verdim

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
17 Weird Fashion Life Hacks Every Girl Should now _ BeautyyBird 07:28

17 Weird Fashion Life Hacks Every Girl Should now _ BeautyyBird

17 Weırd Fashıon Lıfe Hacks Every Gırl Should now _ BeautyyBird 17 Weirdd Fashıon Lıfe Hacks Her Gırl şimdi olmalıydı _ BeautyyBird Here are 17 weird fashion life hacks I feel every girl should know! My beauty hacks v..

  • Kadınca tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Pepee Yaşasin Yemek Yemek 11:23

Pepee Yaşasin Yemek Yemek

Bu bölümde nene Pepee ve Şila'yı yemek yemeleri için çağırır. Kuru fasulye pişirmiştir. Çocuklar yemek istemez. Nenede onların yemeğini Köpüş'e vereceğini söyler. Şila sonra vazgeçip yemeye karar verir. Pepee yememekte ı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:12

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiy

Şarkı Sözleri Pardon seni rahatsız etmek istememiştim Sadece dudağından öpmek istedim Tamam belki pek ince teklif edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden değilim Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence Öpü..

  • PengoTV tarafından
  • 3.911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

Suburgatory 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı- Pilot 21:32

Suburgatory 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı- Pilot

Suburgatory Türkçe Full Hd izle.Keyifli bir kabus görmeye hazır mısınız? Herkesin ?mükemmel? göründüğü, suç oranının ?sıfır? düzeyinde seyrettiği Chatswin?de yaşamak da, oradan ayrılmak da göründüğü kadar kolay değil. Kı..

  • Tv Series tarafından
  • 6.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..