#Günde 4 saat uyumaya karar verdim

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabalar 3 Dublajlı Fragman Hd İzle 16 Haziran 2017 01:32

Arabalar 3 Dublajlı Fragman Hd İzle 16 Haziran 2017

Pixar'ın sevilen serisi Arabalar'ın 3. devam halkası Arabalar 3'te yönetmen koltuğunda tekrar Brian Fee oturuyor. Şimşek McQueen'in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar ..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Böyle Çalışmak Görülmedi  Filiz Akın  Güzel Şoför 01:01

Böyle Çalışmak Görülmedi Filiz Akın Güzel Şoför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Evlerimizde Yaşayan Cinler Yakaza Kabilesi 15:04

Evlerimizde Yaşayan Cinler Yakaza Kabilesi

Yakaza Cinnileri hakkında bir çok hadis ve vaka olmasıan rağmen. Geçmişte haklarında yazılan bir kitap olmamıştır. Bunun sebebini alimler en yakınlarımızda yaşayan cinlerin onlar olmasından dolayı, anlatılmaması söylenme..

  • ZULMA tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı 00:28

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı

çarşamba akşamı ekranlarda soluksuz izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde, Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırk..

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ? 04:36

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ?

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en afilli mafya babalarından olan İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. İstanbul’a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. ”Kürt” lakabıda buradan gelmektedir...

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman 02:30

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman

Bilâl-i Habeşî'nin çocukluğundan itibaren yaşadığı hayatı anlatan animasyon film, epik bir kahramanlık hikayesi. Bin yıl önce yaşayan küçük bir çocuk ile başlayan hikayede bu küçük çocuğun en büyük hayali dünyanın gelmiş..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi 07:07

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi

Caravan Of Courage (Cesaret Kervanı) olarak da bilinen The Ewok Adventure (Ewok Macerası) hikâyesini George Lucas’ın, yönetmenliğini John Korty’nin yaptığı 1984 yapımı bir film. Bir Ewok olan Wicket ve arkadaşları iki ka..

  • Şamışta tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce