#Günde 4 saat uyumaya karar verdim

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

Kanlı Para Film İzle 1:47:53

Kanlı Para Film İzle

Kanlı Para izle, Kanlı Para hd izle, Kanlı Para 720p izle, Kanlı Para türkçe dublaj izle, Kanlı Para full izle, 2012 – Avustralya yapımı aksiyon tarzındaki filmden söz edecek olursak; Alex Castro, Byron J. Brochmann ve P..

Yunanistan Firari Asker Kararı 00:44

Yunanistan Firari Asker Kararı

Türkiye'nin yeni iade talebi üzerine Yunanistan'a kaçan askerlerden üçü bugün Atina'da temyiz mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme iade talebini reddetti. Mahkemeye çıkacak askerlerin isimlerinin Süleyman Özkaynakçı, Feridun ..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım 00:36

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım

7 Oca 2014 tarihinde yayınlandı Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü ge..

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor! 05:49

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor!

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Kuyumcu soygunu haberine giden Zeliş, soyguncu tarafından rehin alınıyor ve kaçırılıyor. Sevgilisine kavuşmak isteyen Maksut adlı genç, başlık parasını bulabilmek için kuyumcu soymaya karar v..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - Alinin Buse Hakkındaki Planı Ne 04:53

Arka Sokaklar - Alinin Buse Hakkındaki Planı Ne

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Pınar'a masum olduğunu kanıtlamaya çalışan Ali, Buse'ye öyle bir oyun oynuyor ki! Buse ile Ali'nin fotoğrafını internette gören Pınar, Ali'ye bir türlü inanmak istemez. Ali ise kendisinin suç..

  • ANKA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın! 07:35

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın!

Halil, torunu Ali ile ilgili kararını vermiştir. Derya'nın günahı olarak gördüğü küçük Ali'yi cami avlusunda bırakır. Yüreği güzel Yaren ise, Derya'dan emanet yeğenini bırakma niyetinde değildir. Halil, Yaren'i Ali'yi bı..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
59 Yıldır Ağzından Gül Düşürmeyen Yaşlı Adam 04:02

59 Yıldır Ağzından Gül Düşürmeyen Yaşlı Adam

Bursa’da yaşayan 86 yaşındaki Ali Rıza Karan, sigarayı bırakmak için ağzına aldığı gülü 59 yıldır ağzından düşürmüyor. Orhangazi ilçesine bağlı Keramet köyünde yaşayan Ali Rıza Karan, 27 yaşına kadar sigara içti. İçtiğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi 05:36

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi

Hapishaneden kaçmayı başaran Leon, Ali Kemal ve Hilal tarafından saklanmayı başarır. Yaptıkları yardım sonrasında Leon öyle bir karar verir ki, herkesi şok eder. Silahların Afyon'a kaçırılmasına göz yuman Leon, hem kendi..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı İzle 00:45

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı İzle

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı yayında! Tarık, kendisine benzettiği için Hakan'ın, Melis ile olan ilişkisine karşı çıkmıştır. Melis, bu durumu düzeltmek için babası ile konuşmaya karar verir. Tarık'ın, Hakan ile konuşması..

Bodrum Masalı 36. Bölüm Fragmanı 00:59

Bodrum Masalı 36. Bölüm Fragmanı

Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır. Bir yandan da Gözde’ye büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içindedir. Savcılıktaki i..

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Hilalin Göz Yaşartan İtirafı! 05:06

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Hilalin Göz Yaşartan İtirafı!

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal ile Leon arasında bir sevda olduğunu Veronika'dan öğrenen Azize, Hilal ile bu durumu konuşmak ve gerçekleri kızının ağzından duymak ister. Anne-kız arasında geçen konuşma duygusal anlar..

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber! 05:42

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber!

Su, Kelebek'in kendisine yalan söylemesinden dolayı onu affedemiyor ve ayrılmaya karar veriyor. Kelebek ise Su'nun kendisini affetmesi için elinden geleni yapıyor. Aralarında geçen tartışma sonrası Su, Kelebek'ten ayrılm..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakkabısı OLAY Yarattı Ama Kombini Beğenilmedi! 11:48

Ayakkabısı OLAY Yarattı Ama Kombini Beğenilmedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde ısrarla ayakkabılarını göstermek için uğraşan Simay Tokatlı podyum yürüyüşünü tamamladıktan sonra beklediği ilgiyi sonunda Öykü Serter'den ..

  • ANKA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması! 01:00

Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşinden boşandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile olan evliliğini sonlandırdı. 9 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı boşandığın..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce