#Gündelik hayat oscarlarına hoş geldiniz

1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar 14:55

1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar

Hayat Mükemmel Değil Ancak O Kadar da Kötü Değil: 1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar..

Ebru Gündeş  Ahdım Olsun 04:02

Ebru Gündeş Ahdım Olsun

Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun. Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sena Şener - Yalnızım 04:05

Sena Şener - Yalnızım

Söyle, nedir yaşamak? Yok sağlam dayanak, Ne aşk anlar ne de şarap. Belki yaşlı bir meşedir; Hayat, yalnız nüktedir. Ne aşk haram ne de şarap. Her neyse bunlar, ben yerimi bulamadım. Derdimi hiç sormadın, al beni... Yaln..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Havuza Düşen Kargayı Hayata Döndüren Adam 01:40

Havuza Düşen Kargayı Hayata Döndüren Adam

Avustralya'da kahraman adam havuza düşen kargaya kalp masajı ve hayat öpücüğü uygulayarak hayata döndürmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

Katilin Günlüğü Film İzle 1:20:01

Katilin Günlüğü Film İzle

Katilin Günlüğü hd izle, Estetik ameliyatlar geçirerek yüz değişikliği yapan ve böylelikle kaçak hayat süren birinin hayat hikayesi konu edilmiş. Tür: 2013 Filmleri, Dram Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler..

  • Tv Series tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Annenin 1 Yaşındaki Çocuğunu Yılana Isırtması 00:21

Annenin 1 Yaşındaki Çocuğunu Yılana Isırtması

ABD'nin Florida Eyaleti'nde meydana gelen ilginç bir olayla karşı karşıyayız. Anne çevrede zehirli yılanların çok olmasından dolayı 1 yaşındaki çocuğunu zehirsiz bir yılana sokturmak zorunda kaldığını açıklamış. Annenin ..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur 05:29

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur

Ümraniye'de temcid pilavlı sahur Osmanlı geleneği Ümraniye'de bir kez daha hayat bulduİSTANBUL - Geçmişi Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan ve Ramazan ayını müjdeleyen Temcid okuma geleneği Ümraniye'de hayat buldu...

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

 25 Yıldır Haber Alınamayan Birgül Uçar Nerede 04:42

25 Yıldır Haber Alınamayan Birgül Uçar Nerede

Asuman Dabak'la Hayat 4.Bölüm'de; esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Birgül Uçar'ın hayatta olup olmadığı merak konusu oldu! Annesi Birgül'e ulaşabilecek mi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia! 03:42

Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia!

Asuman Dabak'la Hayat 6.Bölüm'de; Hanife Hanım, Umut'un hiç görmediği babası ile ilgili neler biliyor?..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce