#Gündem haber

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

'İdam İçin Referandum Yolu Açabiliriz 01:02

'İdam İçin Referandum Yolu Açabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam talebinin parlamentodan geçmesi durumunda onaylayacağını belirterek, Gerekirse bunun için de bir referandum yolu açabiliriz. dedi...

Gülben Ergen Eski Eşi Erhan Çelik'le İlgili Şok Açıklamalar! 03:45

Gülben Ergen Eski Eşi Erhan Çelik'le İlgili Şok Açıklamalar!

Gülben Ergen ayrılığının ardından açıklama yapmayan Erhan Çelik.sosyal medyada yalnızlıktan bunaldı ve kızlara yazmaya başladı.Haber spikerinin yazıştığı kızlardan gelen mesajlar üzerine Seren Serengil bu açıklamayı yapt..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Atılan Başlık Terbiyesizliktir  Seviyesizliktir 01:49

Erdoğan Atılan Başlık Terbiyesizliktir Seviyesizliktir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karargah rahatsız haberi yle ilgili, Burada yapılan çok açık net söylüyorum; atılan başlık bir terbiyesizliktir, seviyesizliktir. dedi...

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

Yıldırım  Anayasa Değişikliği Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçindir 01:15

Yıldırım Anayasa Değişikliği Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçindir

Amasya Yavuz Selim Meydanı'nda halka seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliği Erdoğan için değil, her doğan içindir. Türkiye'nin geleceği için bu değişikliği yapıyoruz. dedi...

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı 01:14

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 25 şüpheli gözaltına alındı...

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Samsat'ta 5,5 Büyüklüğünde Deprem 01:41

Samsat'ta 5,5 Büyüklüğünde Deprem

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem oldu...

Cumhurbaşkanı Almanya'nın Uygulamaları Geçmişteki Nazi'den Farklı Değil 01:36

Cumhurbaşkanı Almanya'nın Uygulamaları Geçmişteki Nazi'den Farklı Deği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da arkadaşlarımızı konuşturmuyorlar. Ey Almanya, sizin demokrasiyle yakından uzaktan alakanız yok.Sizin şu andaki uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farklı değil. dedi...

 Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız 01:10

Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda ve Almanya'da referandum etkinliklerine izin verilmemesine ilişkin, Gideceğiz Avrupa'daki vatandaşlarımızla da buluşacağız. dedi...

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

'İstersem Yarın (Almanya'ya) Gelirim, Dünyayı Ayağa Kaldırırım 01:16

'İstersem Yarın (Almanya'ya) Gelirim, Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ben Nazizmin, Almanya'da bittiğini zannediyordum. Meğerse hala devam ediyormuş. dedi...

İzmir Barosu'ndan Skandal Video 05:54

İzmir Barosu'ndan Skandal Video

Hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp 'Hayır' cephesinde saf tutan İzmir Barosu büyük bir skandala imza attı. HZ. Adem ve Havva Ana'yı yarı çıplak şekilde tasvir eden bir propaganda videosu hazırlatan baro yönetimine tepk..

Türk Bilim Ekibi Antartika'da 01:19

Türk Bilim Ekibi Antartika'da

24 Şubat'ta yola çıkan 9 kişilik bilim ekibi, Antarktika'ya ulaştı. Ekip, sefer ortağı olan Ukrayna'ya ait Vernadsky Araştırma İstasyonu'na yerleşti. İstasyonda Ukrayna'nın yanısıra Türk bayrağı da dalgalanmaya başladı...

Mars'ta İlk Defa Görüntülendi 01:00

Mars'ta İlk Defa Görüntülendi

Mars'ta fırtına... Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Mars'ta ilk defa bir kum fırtınası görüntüledi...

Yeni Nesil Robot  Handle 01:36

Yeni Nesil Robot Handle

Teknoloji devi Google için robot geliştiren Boston Dynamics firmasının yeni nesil robotunun görüntüleri basına yansıdı...

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı 00:56

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türk bakanların Almanya'daki toplantılarının iptal edilmesini Türk düşmanlığı olarak nitelendirdi. Bahçeli, Yoksa Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da, bizim mi haberimi..

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...