#Güneş dünya ay maketi

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara 5.Bölüm İzle 41:26

Ankara 5.Bölüm İzle

Belgeselin Bir Güneş Battı adlı 5. bölümünde; Cumhuriyetin 10. ve 14. yıl kutlamaları, ilk havacılık faaliyetleri, ilk fabrikalar, Soyadı Kanunu, 1 Ocak'ın resmi tatil olması, halkevlerinin kuruluşu ve Mustafa Kemal At..

Beşiktaş - Lyon Maç Sonu 01:37

Beşiktaş - Lyon Maç Sonu

Tarihi gece sonrası rakibi Olympique Lyon'a yenilen Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan gelen açıklama.....

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim 05:17

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim

Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim Yağdı Yağmur Güneş Vurdu Eridim Evvel Yarin Sevdiğide Ben İdim Şimdi Uzaklardan Bakan Ben Oldum Yüce Dağ Başında Yatmış Uyumuş Ela Gözlerini Uyku Bürümüş Evvel Güçcüğüdü Şimdi Büyümüş Şimd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fox Broadcastıng 00:30

Fox Broadcastıng

En sevdiğiniz FOX Pazar programlarının, BOB'S BURGERS ile başlayarak bu Güneş'ten başlayarak, FOX'da 7: 30/6: 30c bölümlerini kaçırmayın!..

Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

Suratına 100 Kat Sahte Bronzlaştırıcı Sprey Sıkan Rahatsız Adam 06:47

Suratına 100 Kat Sahte Bronzlaştırıcı Sprey Sıkan Rahatsız Adam

Balıklama çamura dalmış gibi oldu ya adam...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mini Mini Örümcek 01:05

Mini Mini Örümcek

Mini mini örümcek boruya tırmandı Yağmur geldi ve örümcek düştü Güneş açtı her yer kurudu Mini mini örümcek boruya tırmandı Itsy bitsy spider went up the waterspout, Down came the rain and washed the spider out, Out cam..

Beşiktaş  Lyon Maç Sonu İzle 01:37

Beşiktaş Lyon Maç Sonu İzle

Tarihi gece sonrası rakibi Olympique Lyon'a yenilen Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan gelen açıklama.....

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Mustafa Sandal  İstanbul 03:32

Mustafa Sandal İstanbul

Ortaköydü seni ilk gördüğüm yer Yağmur gözlerin ıslak yaşlı Kaderinde ben varım sanmışım Yanılmışım çok yaralanmışım Yolda gördüğün o yaşlı çift gibi Ellerin elimde yaşlanacaktık Kadere bu aşkı ben yazdıramadım Teselliym..

Kuzey Işıkları'nın Muhteşem Görüntüsü 01:00

Kuzey Işıkları'nın Muhteşem Görüntüsü

Aurora Borealis, dünyanın manyetik alanı ile Güneş'ten gelen yüklü parçacıkların etkileşimi sonucu gökyüzünde ortaya çıkan doğal ışımalardır...

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 100.Bölüm 30:23

Zirvedekiler 100.Bölüm

Ece İncedursun'un sunuculuğunu yaptığı programın 100. bölümünde; Burcu Güneş konuk edilmektedir...

Bunalımlı Yıllar 8.Bölüm İzle 47:05

Bunalımlı Yıllar 8.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı proramın 8. bölümünde; Güneş Motel Olayı, 1978 Krizi, 1979 ara seçimleri, 43. Hükümet'in kurulması ve 12 Eylül Darbesinin nedenleri röportajlar ile anlatılmaktadır...

Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı 02:19

Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı

Şehit Ahmet Atilla Güneş, oğlu için sünnet düğünü hayal ediyordu. Ailesi şehidin hayalini acı olaydan 17 ay sonra gerçekleştirme kararı aldı. Doğan, cumartesi günü tıpkı babasının hayal ettiği gibi önce konvoyla şehir tu..

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları ve Kullanım Alanları  04:54

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları ve Kullanım Alanları

Bu ve daha fazlası için lütfen KADINCA kanalımıza abone olmayı unutmayalı.Saglıkla kalın güzeller:)) Hindistan Cevizi Yağının kullanım alanları: Saç Maskesi Saç Uzatma Saç Kırık Onarımı Tırnak Eti Bakımı Vücut Nemlendiri..

  • Kadınca tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi 04:32

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi

ŞARKI SÖZLERİ Kuru yaprak gibi düştüm dalımdan Savurdu her yana yel beni bugün Yıldırımlar düştü dolular yagdi Sürükleyip gider sel beni bugün Uzuyor geceler sabah olmuyor Karanlık dünyama güneş doğmuyor Bekliyor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metal Fırtına  Metal Tornado Film İzle 1:30:04

Metal Fırtına Metal Tornado Film İzle

Film Özeti Güneş enerjisini zaptetmek için yapılan bir deney ters gidiyor ve önüne çıkan herşeyi yerle bir eden çok güçlü bir manyetik kasırga ortaya çıkıyor...

  • Tv Series tarafından
  • 2.667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.497 görüntüleme
  • 8 yıl önce