#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

The Grinch Teaser 00:41

The Grinch Teaser

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

The Grinch Fragman 02:15

The Grinch Fragman

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

Mhp'li Vekilden Sert Tepki 00:52

Mhp'li Vekilden Sert Tepki

Mhp'li Vekilden Sert Tepki Mhp'li vekil; Ak Parti İl Başkanının Protokolde Ön Sırada Oturmasına Tepki Göstererek Alanı Terk Etti..

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor 02:24

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor Terör örgütü DAEŞ, haziran 2014'ten bu yana elinde tuttuğu Irak'ın Musul kentine bağlı en büyük nahiyesi Kayyara'nın kurtarılmasının ardından bölgedeki petrol kuyularını ateşe verdi. ..

Kuzucuk Uçak 03:32

Kuzucuk Uçak

Kuzucuk oyuncak bir uçakla oynuyordur. Bu sırada tepeliğin arkasında gerçek bir uçak görür ve uçurmak ister. Nasıl uçuracağını bilemediğinden tüm düğmelerine basar. Bu sırada hareket eden uçak leyleğin yuva yaptığı rekla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba 03:49

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba

Devamlı Aynı Eski Püskü Numaralar... Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Yok sana... Fazla müsamaha Adamı Kötü Yaralar (Paralar)... Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana... Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni E..

Abd'li Vali Kürsüde Bayıldı O Anlar Kamerada 00:56

Abd'li Vali Kürsüde Bayıldı O Anlar Kamerada

Abd'nin Minnesota Valisi Mark Dayton Meclis'te konuşma yaptığı sırada baygınlık geçirdi. Vali Dayton düşerek başını kürsüye çarptı.O anlar kameraya yansıdı...

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı 01:02

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı

Londra'da parlamento dışında saldırı gerçekleştiği sırada meclisin alt kanadı olan Avam Kamarası oturum halindeydi. Silah seslerinin duyulmasının ardından parlamento sözcüsü milletvekillerine kısa bir açıklama yaptıktan ..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis 01:39

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis

Kansas'ta 4 yaşındaki otistik bir çocuk tek başına gezindiği sırada gölete düştü. O sırada bölgede bulunan polis memuru Aaron Bulmer anında çocuğu fark ederek gölete doğru koştu. Kahraman polisin kısa sürede müdahale ett..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boks Dostluktur İzle 05:38

Boks Dostluktur İzle

YÖNETMEN VE SENARİST : İLHAN ÜN OYUNCULAR : DOĞUKAN ÇELİK TAYFUN BALIM HASAN AYDIN KONU : Boks kulübüne yeni gelen acemi bir sporcu eldivenlerini giyip torba çalışmaya başlar.Bir süre sonra salona kulübün en iyi sporcus..

Ünlü Oyuncuya Kötü Sürpriz! 02:36

Ünlü Oyuncuya Kötü Sürpriz!

Düğününde Merve Sevi'ye Kötü Sürpriz! Konuklardan Biri Senden Çocuğum Var Diye Bağırdı Oyuncu Merve Sevi, spor eğitmeni Çalkan Algün'le nikah masasına oturdu. Nikah kıyılırken, damat Çalkan Algün'ün 'Evet' dediği sırad..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı! 01:05

Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı!

Denizde yüzdüğü sırada hemşire köpek balığının ısırdığı adamı görenler şoke oldu. ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda denizde yüzdüğü sırada karnından ısırılan adam arkadaşlarının bıçakla köpek balığını kesmesiyle ..

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

İş Makinesi Eve Girdi, Faciadan Dönüldü 03:32

İş Makinesi Eve Girdi, Faciadan Dönüldü

Bursa’da bir köye götürülmek üzere TIR'ın üzerine halatlarla bağlanan iş makinesinin halatları rampa çıkıldığı sırada koptu. Yaklaşık 75 metre sürüklenen iş makinesi, bir evin avlusuna çarparak durabildi. O sırada evde o..

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı 00:48

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı

A.S.Y. isimli kişi seyircilere hitaben konuşmasını yaptığı sırada sahne arkasından gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Tokat'ta gerçekleşen olayda Ankara'dan gelen ekip Kanlı Nigar isimli oyunu sahneliyordu.İkinci perd..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone Suya Düşmesin Diye Kendini Feda Eden Adam 01:31

Drone Suya Düşmesin Diye Kendini Feda Eden Adam

İngiltere'nin başkenti Londra'da drone ile çekim yaptığı sırada şarjın bittiğini fark eden adam, drone'un yavaş yavaş suya düşmeye başladığı sırada kendini göle atmış. Drone yavaş yavaş suya inerken bir yandan da kendisi..

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drift Yaparken Kaldırımda Duran Adamı Ezdi 00:59

Drift Yaparken Kaldırımda Duran Adamı Ezdi

Konya'da drift yaptığı sırada kontrolünü kaybettiği otomobille kaldırımdaki araca çarpan sürücü, bu sırada savrulan aracın çarpmasıyla yere düşen adamı ezdi...