#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi 02:10

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi

Sırf başörtülü diye annelerin, evladının yemin törenine bile gidemediği günlerden, ezanların okunduğu, duaların edildiği, iftarların yapıldığı, salavatlar getirildiği ve namazların kılındığı günlere. Diyarbakır'ın Lice i..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar 02:32

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etti. Yüzde 90'ı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişin yapıldığı o tarihi ..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Amerikan Abur Cuburu Denedik - Uras Benlioğlu 13:20

Amerikan Abur Cuburu Denedik - Uras Benlioğlu

Bu abur cubur videomda sizin için bu kez Amerikalıların sofralarında kullandıkları ürünleri denedim. Dünyanın en acı biberlerinden yapıldığı iddia edilen acı sosun da bir tadına baktık...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz'de Neler Oldu 34:04

Sen Anlat Karadeniz'de Neler Oldu

Haftalık dizi reytinglerinin ve dizi yorumlarının yapıldığı Uçankuş TV'nin sevilen programı Dizi Tamircisi yeni bölümüyle sizlerle! Bu bölümde yorumladığımız dizimiz Sen Anlat Karadeniz...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı 00:13

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir'de havalimanında yakalandı FETÖ'nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra ..

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

Hotspot Shield Vpn Ofis Ziyareti 16:37

Hotspot Shield Vpn Ofis Ziyareti

Tam 6 sene çalıştığım, Hotspot Shield VPN’i yapan AnchorFree şirketinin ofisini ziyarete gittim. Buradaki çalışma ortamını ve milyonlarca Türk’ün kullandığı VPN uygulamasının yapıldığı yeri sizlere göstermek istedim. İyi..

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Horozdan Daha İyi Öten Adam 00:26

Horozdan Daha İyi Öten Adam

Şimdiye kadar horoz taklidinin yapıldığı bir çok kişiyi izlemişsinizdir. Ancak bu adam sanki bir horoz ve oldukça başarılı ötmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Plak Yapımı 00:36

Plak Yapımı

taş plakın nasıl yapıldığı bilmek güzel olsa gerek dimi ?..

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..