#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Yılmaz Güney  Anne Tokatı 02:40

Yılmaz Güney Anne Tokatı

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

 Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma 03:01

Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Fransız Otomobil Markası Renault, Şoför Koltuğu Yok ! 02:01

Fransız Otomobil Markası Renault, Şoför Koltuğu Yok !

Şoför koltuğu yok. ▪️Maksimum 3 yolcu taşıyor. ▪️Tamamen elektrikli ve otonom. ▪️Haftalık, günlük ya da saatlik kiralanabiliyor. ???? Fransız otomobil markası Renault, 5.6 metre uzunluğunda lüks bir salonu andıran konse..

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca 01:00

Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca

Reynmen'in son zamanda aşırı derece dinlenen şarkısı derdim olsun büyük bir izlenmeye sahip oldu ve günlük dinlenme rekoruna sahip olan şarkıya bu hocadan bir tepki gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor 04:47

İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor

İbrahim Kutluay'ın Bodrum'da keyfine diyecek yok. Eski basketbolcu, günlük kirası 850 euro (5 bin 500 lira) olan 21 metrelik gulet teknede dün oğlu Ömer, kız kardeşi, babası ve yeğenleriyle eğlenceli anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
The Elder Scrolls Online  Clockwork City Launch Trailer PS4 01:16

The Elder Scrolls Online Clockwork City Launch Trailer PS4

A mysterious Daedric conspiracy threatens the Clockwork City. Enter Sotha Sil's realm and explore a mechanical world unlike anything else in Tamriel! Experience an all-new zone, a unique storyline, a new, challenging Tri..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indie Bonanza  November 2017 PlayStation Now Update PS4 01:21

Indie Bonanza November 2017 PlayStation Now Update PS4

PlayStation Now is the subscription service that lets you stream hundreds of games to your PS4 and Windows PC. With a single subscription, you can play over 500+ PS4 and PS3 games, including PlayStation exclusives, great..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Instagram Nedir 01:08

Instagram Nedir

Instagram fotoğraflar üzerinde filtre ve efekt uygulamalarına izin veren bir fotoğraf paylaşma ve düzenleme uygulamasıdır. İlk olarak iPhone için yapılmış olan bu uygulama Android işletim sistemine sahip cihazlarda da ku..

Murat Şar Annem Hale Soygazi Demişti - DNA Raporu Açıklandı 22:37

Murat Şar Annem Hale Soygazi Demişti - DNA Raporu Açıklandı

Edremitli Murat Şar'ın bir televizyon kanalına katılarak bir günlük iken evlatlık verildiği ve annesinin de oyuncu Hale Soygazi olduğu yönündeki iddiaları üzerine açılan davada mahkemenin Adli Tıp Kurumu'ndan istediği DN..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım 23:42

Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım

Teletubbileri daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın! Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po'ya katılırlar, gülerler, dans eder ve Teletubbyland'ın büyülü dünyasını keşfederler. Teletubbies'in renkli görünüşü ve eğlenceli antikl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekrem İmamoğlu Billboardlardan Teşekkür Edip Tatile Gitti 02:07

Ekrem İmamoğlu Billboardlardan Teşekkür Edip Tatile Gitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu, billboardlardan İstanbullulara teşekkür ederek 8 günlük tatile çıktı...

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu 07:03

Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu

Çin'den Türkiye'ye getirilen vatandaşların karantina süresi bugün bitti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 günlük karantina sürecinin bittiğini belirterek, ''Bugün son çıkan tahlillere göre karantinada bulunan 42 vatandaş..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli çocuğuyla yaşam mücadelesi veren anne yardım bekliyor 03:06

Engelli çocuğuyla yaşam mücadelesi veren anne yardım bekliyor

Denizli'de 12 yaşındaki SMA hastası oğlunun tedavi olmasını isteyen anne, günlük ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda olduklarını belirterek yardım istedi. Ev kirasını ödeyemediğinden evden çıkarılma korkusu yaşayan anne, ..

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! 00:54

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! / A Haber Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 114 bin 940 Kovid-19 ..

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu 06:26

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu

Korona virüsle mücadelede yurtdışındaki hastaları Türkiye’ye ulaştırma noktasında önemli bir rol üstlenen sağlık bakanlığı bünyesindeki hava ambulansı, bu kez Kahramanmaraş’taki 3 günlük bebek Debbek ve Konya’daki 2 aylı..

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı! 01:56

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı!

Kocaeli'de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 kutusundan asgari ücret kadar para kazanıyorlar 05:35

1 kutusundan asgari ücret kadar para kazanıyorlar

Tarihi İpek Yolu'nun geçtiği Bilecik'te halen sürdürülen ipek böceğinin 45 günlük serüveni kayıt altına alındı. Üreticiler ürettikleri kozaların 1 kutusunu yaklaşık asgari ücrete sattıklarını söylediler...

Azerbaycan Ordusu Kelbecer'de 01:06

Azerbaycan Ordusu Kelbecer'de

Ermenistan'a verilen 10 günlük süre sona erdi. Azerbaycan ordusu Kelbecer'e girdi...