#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli 11:47

Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökçe Bahadır - Sana Doğru 03:49

Gökçe Bahadır - Sana Doğru

Gökçe Bahadır - Sana Doğru Dinle Sana Doğru şarkı sözleri ile Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir soka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Ünlü Oyuncular Caretta Carettaları Denize Kavuşturdu 03:01

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Ünlü Oyuncular Caretta Carettaları Denize Kavuşturd

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oyuncu arkadaşlarıyla beraber Antalya'da yavru caretta carettaların denize ulaşmasını sağladı. Tatlıtuğ'a Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın oğlu Can da eşlik etti. Ünlü oyuncu Kıvanç ..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

5 Ağustos Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! İşte detaylar... 00:48

5 Ağustos Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafınd

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tablodaki aşılama oranında Afyonkarahisar turuncudan sarıya geçerken, Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşı ve tedbir uy..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Kabala'ya Gizli Hizmet! 1:57:36

Kabala'ya Gizli Hizmet! "Bu Sınavdan Ya Geçtik, Ya Bittik..."

03:52 Kadir Gecesiyle İlgili Güzel Mesajlar Alıyoruz! 08:17 Size Verilen Bilgilere ÇOK DİKKAT EDİN! 17:14 Bilgilerin Yayılması Nasıl Engellenmeye Çalışıldı? 25:20 Sözde Tasavvuf ve Kabala'nın Hizmetkarları! 35:43 Rabb İl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 ay önce