#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid Maç Özeti İzle 07:08

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid Maç Özeti İzle

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29.4.2017, Las Palmas 0 – 5 Atletico Madrid İspanya La Liga’da 3.sırada bulunan Atletico Madrid, Las Palmas’ı ağırladı. Maçı konuk ekip Atletico Madrid 5-0 gibi..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Kuzucuk Boya 03:32

Kuzucuk Boya

Çiftlikte sabah olmuştur, kuzucuğun saati çalar, kuzucuk uyanmak istemez, bu yüzden saati camdan fırlatır. Saat camın önünde uyuyan horoza çarpar ve horoz sinirlenir. Camdan içeri uzanıp var gücüyle öterek kuzucuğu uyand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!. 2:21:31

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 mağlup ederek seride 2-0 üstünlük sağladı. Bu sonuçla 2016-2017 sezonunda VakıfBank ligi üçüncü sırada tamamlarken, Eczacıbaşı VitrA ise 4. oldu. Karşıl..

Tottenham 2-0 Arsenal  Maç Özeti İzle 05:35

Tottenham 2-0 Arsenal Maç Özeti İzle

Tottenham 2-0 Arsenal (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30.4.2017, Tottenham 2 – 0 Arsenal İngiltere Premier Lig’de 2.sırada bulunan Tottenham, Arsenal’i ağırladı. Zorlu mücadeleyi Tottenham, Dele Alli ve Harry Kane’in goller..

Tuğçe ve Bahardan OLAY Performans - Manda Yuva Yapmış 20:09

Tuğçe ve Bahardan OLAY Performans - Manda Yuva Yapmış

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Öykü Serter, Tuğçe Ekim'i en yakın arkadaşı ilan edince Bahar Candan, Öykü Serter ve Tuğçe'nin arkadaşlığının kendisi ile Lara Su Özsoy'un..

  • ANKA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye 10:10

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye

Karar alamayan Türkiye'den hızla büyüyen Türkiye'nin önünü açacak yeni sisteme 'evet' dedi Türkiye. Şimdi sırada reformlar var. Türkiye tüm engellere, algı operasyonlarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ilerleyen Türkiye..

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı 00:47

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Görüntülerin adresi Çin. Kontrolden çıkan bir otomobil, çimlerin de bulunduğu refüjü aşarak karşı şeride uçtu. Otomobil, o sırada seyir halinde olan araçlardan birine de çarparak yoldan çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salaklığıyla Canlı Yayını Trolleyen Bisikletli 00:16

Salaklığıyla Canlı Yayını Trolleyen Bisikletli

Spikerin canlı yayın için konuşma yaptığı sırada salaklığıyla adeta oscara layık görülmesi gereken bisikletlinin yaptığı kazayı izliyoruz efendim. Eminim kadının anlattığından daha fazla ilgi uyandırmıştır arkada gerçekl..

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
10.000 metre Avrupa Şampiyonu Yasemin Can 01:32

10.000 metre Avrupa Şampiyonu Yasemin Can

Kadınlar 10.000 metre finalini 31:12.89'luk derecesiyle ilk sırada tamamlayan milli koşucu Yasemin Can, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı izle...

Hedef Türkiye  Savaş Meydanı Suriye 10:10

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye

Karar alamayan Türkiye'den hızla büyüyen Türkiye'nin önünü açacak yeni sisteme 'evet' dedi Türkiye. Şimdi sırada reformlar var. Türkiye tüm engellere, algı operasyonlarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ilerleyen Türkiye..

PKK'lıların Teslim Olduğu An 01:40

PKK'lıların Teslim Olduğu An

Terör örgütü çözülüyor, yok oluyor. Geçen hafta Tunceli'de, dev bir operasyon vardı. Bugün o operasyon anlarına dair, yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir teröristin teslim olduğu an, ve o sırada yaşanan diyaloglar, asker k..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezana Dakikalar Kala Minareye Yıldırım Düştü 05:39

Ezana Dakikalar Kala Minareye Yıldırım Düştü

Aksaray’da akşam ezanına dakikalar kala üzerine yıldırım düşen bir caminin minaresi kısmen yıkıldı. Yıldırımın düştüğü sırada cami bahçesinde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi...

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Fetö'nün Yeni Yayınlanan  Sapkınlık  Görüntüleri 00:37

Fetö'nün Yeni Yayınlanan Sapkınlık Görüntüleri

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yıllar önce çekilen ve yeni ortaya çıkan görüntüleri örgütün nasıl bir sapkınlık içerisinde olduğunu gözler önüne serdi. Örgüt toplantısında konuşan FETÖ üyesi Gülen'e hitaben: Canlarımızı..

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım 01:09

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı sırada bir kişinin gasp edilmesi olayına karıştığı ileri sürülen zanlı, basın mensuplarına Dövmemi çekin..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kesileceğini Anlayınca Anne Diye Bağıran Horoz 00:32

Kesileceğini Anlayınca Anne Diye Bağıran Horoz

Aksaray Ortaköy'de yaşayan Kuddusi Sağlam'ın horozlarından bir tanesinin kesileceğini anladığı sırada anne diye bağırması izleyenleri şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erken Sevinen Bisikletçi  Luka Pibernik 01:06

Erken Sevinen Bisikletçi Luka Pibernik

İtalya Bisiklet Turu'nda yarışın bittiğini sanarak sevinen Luka Pibernik, yarışmayı 148. sırada tamamladı...

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bacağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:57

Bacağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

İzmir'de bir üst geçidin yürüyen merdiveninin basamak bağlantısı koptu. O sırada merdivenin üzerinde bulunan bir kişi basamaklar arasına sıkıştı. Talihsiz adam yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası kurtarılabildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vakıfbank 2.Kez Dünya Şampiyonu 00:51

Vakıfbank 2.Kez Dünya Şampiyonu

Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası’nda zafer Vakıfbank'ın oldu… Vestel Venüs Sultanlar Ligi'ni üçüncü sırada bitiren, CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Vakıfbank, Brezilya ekibi Rexona'yı 3-0 yenerek ikinci kez dünya şamp..

  • En Yeniler tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce