#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle 2:34:38

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle

Transformers 5 Son Şövalye - Transformers The Last Knight Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle.Transformers 5 Son Şövalye filminin konusunu kısaca açıklamak gerekirse; Transformerların yaratıcısı olduğuna inanılan Quintess..

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar 00:41

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir baba, çocuğuna sarıldığı sırada başından vuruldu. Çocuğun gözleri önünde babasını vuran şahıslar ise bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı...

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

KTÜ'de Güvenlik Görevlileri İle Sol Görüşlü Öğrenciler Arasında Kavga Çıktı 00:59

KTÜ'de Güvenlik Görevlileri İle Sol Görüşlü Öğrenciler Arasında Kavga

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde sol görüşlü bir grup tarafından üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere izinsiz bildiri dağıtıldığı sırada özel güvenlik görevlileri ile grup arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik ..

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti 00:43

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti

Rusya'da bir asansörde kavga eden adam yanındaki üç kişiyi yere serdi. Asansör kamerasının kaydettiği görüntülerde üç kişiyle tartışan adam asansörün durmasıyla kapıya doğru yöneldi. Bu sırada bir anda geriye dönen adam ..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Köpek Balığı Tarafından Isırılan Adamın Kurtarılması 06:15

Köpek Balığı Tarafından Isırılan Adamın Kurtarılması

ABD'nin Florida eyaletinde denizde yüzdüğü sırada karnından hemşire köpek balığı tarafından ısırılan adam arkadaşları tarafından böyle kurtarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlunu Toprağa Gömerek Kurtardı 01:00

Oğlunu Toprağa Gömerek Kurtardı

Babasıyla birlikte Ardahan'da çobanlık yapan Murat Yıldırım hayvanları otlattığı sırada yıldırım çarpması sonucu bir anda yere düştü. Oğluna yaklaşık 100 metre uzakta bulunan baba ışık saçılmasını görünce oğlunun yanına ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler 02:28

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler

İstanbul'da bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, sınıfta öğretmenin de bulunduğu sırada öğrenciler, bira içip bunları kaydettiler, sonra da internette yayınladılar. Skandal görüntüleri, sansürleyerek yayınlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Golf Sahasında Vahşet Bunu Yapan İnsan Olamaz! 00:21

Golf Sahasında Vahşet Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Sosyal medyada yayılan görüntü büyük tepki çekti. Finlandiya'da çekildiği iddia edilen görüntülerde golf sahasında canlı bir ördek kafasına golf sopasıyla vurularak zevk için öldürülüyor. Bu sırada görüntüyü çeken kişini..

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu 01:05

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu

Haziran ayında Tunceli-Pülümür'de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Spor Salonunda Korkunç Olay! 00:17

Spor Salonunda Korkunç Olay!

Avustralya'da bir spor salonunun kamerasına kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde spor salonundaki adam, ağırlık çalıştığı sırada bir anda ağırlık boğazına düştü. Avustralya Morayfield'de yaşana..

Boğayı Trolleyen Gençler Sosyal Medyayı Salladı 01:46

Boğayı Trolleyen Gençler Sosyal Medyayı Salladı

İspanya'da bir boğa güreşi arenasında boğayı trolleyen bir grup genç izleyenleri kahkahaya boğdu. Gençlerin, boğanın kendilerine yaklaştığı sırada hep birden yere yatmasıyla şaşkına dönen boğa ne yapacağını şaşırıyor...

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği 02:28

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği

Bağcılar'da bankadan çıkan bir şahsı takip eden gaspçılar tuğla ile aracın camını patlatıp para dolu çantayı almaya çalıştı. Bu sırada paraların sahibi buna izin vermeyince vatandaşlardan korkan soyguncular hızla olay ye..

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4 02:53

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4

Bundesliga kurulduğundan beri en üst ligde mücadele eden Kaiserslautern 1995/96 sezonunda son haftaya 35 puanla 16. sırada girmişti, düşme hattındaki diğer takımlar ise 38 puanla 14. sıradaki St. Pauli ve 37 puanla 15. s..

Ceylanı Kurtaran Adam 00:58

Ceylanı Kurtaran Adam

Ceylana Suni Teneffüs Yapan Adam Meksika'da kalbi duran ceylan yerde hareketsiz bir şekilde yığıldı kaldı. O sırada bölgede olan bir adam zavallı hayvanın o halini gördü ve suni teneffüs yaparak uzun uğraşlar sonucu onu..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk! 01:15

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk!

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmada Taylandlı genç, 72 yaşındaki Avustralyalı turiste yumruk attı. O sırada polise derdini anlatmaya çalışan adam yere düşerek yaralandı. Tartışmanın yaşlı adamın, trafik kazası sonrası..