#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı 04:08

Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı

Antalya’da 24 yaşındaki alkollü genç, falezlerde intihar girişiminde bulundu. Polisin ve olay yerine çağrılan annesinin her türlü ikna çabasına Yanımdan giderseniz geleceğim sözü veren genci, tam atlayacağı sırada anne..

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi 00:42

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Aydın'da halk otobüsünde fenalaşan bir yolcuyu hastaneye otobüs şoförü yetiştirdi.Özel halk otobüsü şoförü Sebahattin Akın, Kuyulu-Kemer seferini yaptığı sırada, araçtaki bir kadın yolcunun fenalaştığının fark edilmesi ü..

Ambulanstan Kaçarken Dereye Düştü 00:29

Ambulanstan Kaçarken Dereye Düştü

Bartın'da bindirilmek istendiği ambulanstan kaçarken dereye düşen genç kızı, itfaiye ekipleri kurtardı. .Alınan bilgiye göre, G.Ü. (14) Hendekyanı Caddesi'nde 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye sevk edilmek istendiği ..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Ver Elini Aşk  - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor 03:30

Ver Elini Aşk - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor

Kaan, yanlış olaydan dolayı yüklendiği Ayperi'nin gitmesine neden oluyor! Emin Ağa, Kaan'a resti çeker ve Antep'e gelmemesi durumunda evinden çıkmasını ister. Kaan, kararlıdır ve Emin Ağa'ya kafa tutar. Bu olaydan sonra ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:56:27

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dizi tarihinde 1990'lı yıllara damgasını vurmuş sahil güvenlik dizisi 2017 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Mitch Buchannon'un cankurtaran olarak sahilde çalıştığı sırada yanına yeni bir ortak gelmesi sonucund..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Gerçek Hayatta Flash 00:32

Gerçek Hayatta Flash

Kadının biri gecenin bir saatinde yaya geçidinden karşıya geçerken tam arabanın çarpacağı sırada, süper hızıyla yetişip onu kurtaran gizemli kişi kameralara yakalanıyor. O anları gelin beraber izleyelim. Not: İşin doğrus..

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damada Takı Yerine Klavye ve Fotoğraf Makinesi Taktılar 01:10

Damada Takı Yerine Klavye ve Fotoğraf Makinesi Taktılar

Sanayi Sitesi Kooperatif Salonu'nda Veysel Karahan ile Figen Kesmez'in düğününde takı merasimine geçildiği sırada damada meslektaşları tarafından takı yerine klavye ve fotoğraf makinesi takıldı..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okul Hademesine Noel Hediyesi Veren Öğrenciler 01:21

Okul Hademesine Noel Hediyesi Veren Öğrenciler

Okulda zaman geçirdikleri sırada elinden gelen her şeyi öğrenciler için yapmaya çalışan adama yılbaşı için bir hediye alan öğrencilerden duygu dolu anlar..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Köprüsü’ndeki Hayalet Sürücü Yakalandı 00:45

15 Temmuz Köprüsü’ndeki Hayalet Sürücü Yakalandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçtiği sırada aracın hız sabitleyicisini ayarlayıp şoför koltuğunu boş bırakarak tehlikeye davetiye çıkartan 'hayalet sürücü' polis ekipleri tarafından yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buz Pistinde Evlilik Teklifi Aldıktan Sonra Ayakta Duramayıp Yere Kapaklanan Kadın 01:02

Buz Pistinde Evlilik Teklifi Aldıktan Sonra Ayakta Duramayıp Yere Kapa

Buz Pistinde Erkek Arkadaşından Evlilik Teklifi Alan Kadın, Adamı Tam Öpeceği Sırada Yere Kapaklandı. Talihsiz Ama Aşırı Romantik O Anlar... ..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı 00:30

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı

Çorum'da yaya geçidi yerine yol ortasından karşıya geçmeye çalışan iki kadın ölümden döndü. Gazi Caddesi'nde meydana gelen trafik kazası mobese kameralarına yansıdı. Pirbaba Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan ik..

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..

Yeni İnşaat Böyle Çöktü 00:48

Yeni İnşaat Böyle Çöktü

2. katı yeni atılan inşaatın kalıpları bir anda çöküyor. O sırada inşaatın betonunu inceleyen adam ise kazadan kıl payı kurtuluyor. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntüler sosyal medyada yayınlandı...

Ece Erken İle Ali Eyüboğlu Arasında Gülben Ergen Kavgası 06:12

Ece Erken İle Ali Eyüboğlu Arasında Gülben Ergen Kavgası

Söylemezsem Olmaz yorumcuları Ece Erken ve Ali Eyüboğlu, Gülben Ergen ile ilgili konunun konuşulduğu sırada hararetli bir tartışmaya girdi...

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müziğe Dayanamayıp Kendi Başına Halay Çekmeye Başladı 01:38

Müziğe Dayanamayıp Kendi Başına Halay Çekmeye Başladı

Dükkanında televizyon izlediği sırada müziğin ritmine kapılan adam, kumandayı da mendil gibi kullanarak bir anda halaya duruyor. İzleyenleri kahkahaya boğan video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigaranın Bir De Böyle Zararlarına Bakın 00:42

Sigaranın Bir De Böyle Zararlarına Bakın

Çin'de tren istasyonuna girmek için merdivenlerden inmeye hazırlanan adam, o sırada sigaraya yakmak isteyince, soluğu aşağıda aldı...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Tutsak  - Elifin Amcasına Kenandan Gözdağı! 03:59

Tutsak - Elifin Amcasına Kenandan Gözdağı!

Sadullah'ın cenaze töreninde Elif'in yıllar sonra karşısına çıkan amcası, onun tekrar kabusu olmaya çalışıyor ancak Bahadır ve Kenan engeline takılıyor! Sadullah'ın cenazesinde beklenmedik bir durum yaşanıyor. Elif'in ta..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce