#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı 03:18

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı

Kaza, Şehir Miralay Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.İ. (45) yönetimindeki 38 P 1424 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın otoparkına daldı. ..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

 Muhabir Kovalayan İnekler 00:45

Muhabir Kovalayan İnekler

İzmir'de yerel bir televizyon muhabiri röportaj yaptığı sırada bir inek sürüsünün üzerine doğru geldiğini görünce, röportajı yarıda kesip kaçmaya başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Arkadaşına Şiddet Uygulayan Adama Meydan Dayağı 01:11

Kız Arkadaşına Şiddet Uygulayan Adama Meydan Dayağı

İstanbul Bayrampaşa'da gerçekleşen olayda, bir erkek sokak ortasında kız arkadaşına şiddet uyguladı. Kadının yardım çığlıklarına ise o sırada yoldan geçen insanlar yetişti...

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması 01:38

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları mensubu bir grup öğrenci, Boğaziçi Üniversitesi'nde bazı öğrencilerin Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için program düzenlediği sırada başka bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklama..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı 13:28

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı

Radyocu Duygu Özkan önceki akşam müzik prodüktörü Alper Atakan ile dünya evine girdi. İkilinin düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Süper FM’in ünlü radyocusu Duygu Özkan, önceki gün müzik prodüktörü Alper Atakan i..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

İşkenceci General Duruşmada Zehir İçti 00:51

İşkenceci General Duruşmada Zehir İçti

Hollanda'nın Lahey şehrinde görülen savaş suçları temyiz duruşmasında karar okunduğu sırada zehir içtiği belirtilen Hırvat savaş suçlusu Slobodan Praljak'ın kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi. Hollanda'nın Lahey şe..

Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Doğan Yavruyu Koruma Altına Alan Fil Ailesi 02:18

Yeni Doğan Yavruyu Koruma Altına Alan Fil Ailesi

Bir filin doğum yaptığı sırada bölgede olan turistler muhteşem bir ana tanıklık etmişler. Filler muhtemelen rehber ve beraberindeki turistlerden endişelendiği için yavruyu koruma altına..

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dehşet Anı Kamerada: Feci Şekilde Can Verdi 00:31

Dehşet Anı Kamerada: Feci Şekilde Can Verdi

Hindistan'da Chirala İstasyonunda bir üniversiteli genç, tam ayağını attığı sırada dengesini kaybetti ve trenin altına girdi. Olayda talihsiz genç feci şekilde hayatını kaybetti...

İşe Giden Genç Kız Sokak Ortasında Böyle Kaçırıldı 00:39

İşe Giden Genç Kız Sokak Ortasında Böyle Kaçırıldı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde işe gitmek için servisten indiği sırada kaçırılan genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor. Genç kızın bir süre sohbet ettiği ismi belirsiz kişi ya da kişilerce kaçırıldığı o anlar ise güvenlik ..

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle 1:57:30

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle

Özel Kuvvetler – Iris The Movie Filmini İzle (Türkçe Dublaj) NSS adlı örgün Kore devleti tarafından kabul edilmeyen bir oluşumdur. NSS genel olarak nükleer saldırılarda bulunmak isteyen ülkelere karşı kurulan bir yapılan..

  • PengoTV tarafından
  • 6.465 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

All Star Takımı Hakan'a Tepkili 32.Bölüm Survivor 2018 02:29

All Star Takımı Hakan'a Tepkili 32.Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de All Star takımı Dokunulmazlık oyunu sonrası barakada sohbet ettikleri sırada Hakan Hatipoğlu'na olan tepkilerini dile getirdiler...

  • BETA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nevin Yanıt Korkuttu Nefes Alamıyorum 32.Bölüm Survivor 2018 02:48

Nevin Yanıt Korkuttu Nefes Alamıyorum 32.Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık için Berna ile mücadele eden Nevin Yanıt, suya düştüğü sırada su yuttu. Talihsiz yarışmacının yanına hemen yarışmacılar ve doktor koştu...

  • BETA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle 1:01:27

Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kore Savaşı’nın Türk halkı üzerinde yarattığı etkiyi konu alır. Birleşmiş Milletler, Kore’de başlayan savaşa müdahale kararı alır. Türk devleti, Birleşmiş Milletler bünyesinde Kore’ye birlik gönderir. Bu ..

Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik 08:09

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik

Genç şarkıcı Güliz Ayla, yeni albümü “Parla”nın lansmanını önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda gerçekleştirdi. Albümdeki 8 şarkının da kendisine ait olduğunu söyleyen Ayla’yı, dostları yalnız bırakmadı. Güliz Ayl..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı 00:34

Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden olan Xiaomi şirketi yeni telefonunu tanıttığı lansmanında bayrak astıran bir jest yaptı. Xiaomi'nin Mi Mix 2S lansmanında Türk Lirası kullanıldı. Şirketin yeni telefonu olan Mi M..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkol Alıp Beğendikleri Adamı Kaçırmaya Çalışan Çinli Kadınlar 00:33

Alkol Alıp Beğendikleri Adamı Kaçırmaya Çalışan Çinli Kadınlar

Çin'de alkolü fazla kaçıran 3 kadın, bar çıkışında taksi bekledikleri sırada gözlerine kestirdikleri genç adamın üzerine saldırarak kaçırmaya çalıştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce