#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Ünlüler'de Şok Tartışma Mustafa Kemal Çok Sinirlendi 56. Bölüm Survivor 2018 02:28

Ünlüler'de Şok Tartışma Mustafa Kemal Çok Sinirlendi 56. Bölüm Survivo

Ödül oyununda kaybeden Mustafa Kemal, kenara geldiği sırada kendisine cevap veren Elif'e çok sert çıktı...

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bezelyeci Sağa Çek! - Adana 00:33

Bezelyeci Sağa Çek! - Adana

Adanalı dezzelerin mikrofon bulup yoldan gelip geçenlere laf attığı sırada yoldan beklenen bezelyeci geçer. Akşama bezelye yemeği yapacak olan teyzeler hemen bezelyeci anons yapmadan anons yaparak bezelyeciyi durdurur. N..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sigara Kaçakçılığına Farklı Bir Boyut Getiren Tır 02:33

Sigara Kaçakçılığına Farklı Bir Boyut Getiren Tır

Kaçak sigara ihbarı alan polislerin Adana'da çevirme yaptığı sırada narkotik köpeğinin yardımıyla akıl almaz bir kaçakçılığı ortaya çıkardı. Tırın dış taşıma şasesinin her yerine sigara sıkıştıran tır şoförü yılın kaçakç..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi 01:32

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta binlerce kişinin katıldığı “Milli Birlik ve Türkiye'ye Destek” mitingi düzenlendi. Başkent Kopenhag'ın Hellerup semtinde bulunan büyükelçilik binası önünde gerçekleştirilen gösteriye bi..

Yağmur Ümit Abi Bana Takmış 57. Bölüm Survivor 2018 02:17

Yağmur Ümit Abi Bana Takmış 57. Bölüm Survivor 2018

Yağmur, takım arkadaşı Damla ile sohbet ettiği sırada Ümit Karan'ın oyunda kendisini uyardığını söyleyerek Ümit abi bana takmış dedi...

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ağzına Su Sıkılan Köpeğin Tepkisi 00:21

Ağzına Su Sıkılan Köpeğin Tepkisi

Çiçeklere su sıkılırken oda sırada bekleyip ağzına su sıkılmasını bekleyip kendisine de sıkılınca şapşik köpeğin verdiği inanılmaz tepki görüntüleri....

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen 00:59

Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen

Amerika Birleşik Devletleri Güney Karolina'da bulunan bir öğretmenin skandal görüntüsü olay oldu. Derste uyuklayan öğrenciyi ayıltmak için sıranın üzerine çıkan öğretmen, ayağıyla öğrenciyi itmiş ve saçlarından çekmiş. O..

  • JET TV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi 00:30

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi

Rusya'da bir polis memurunun ölümden döndüğü anlar kameraya yansıdı. Polis memuru, dönüş yaptığı sırada motosikletinin kontrolünü yitirdi. Motosiklet bir anda hızlandı ve otomobilin önünde devrildi. Neyse ki otomobil hız..

Rus Kozmonottan Muhteşem Görüntü Ay'ın Batışını Yayınladı 00:54

Rus Kozmonottan Muhteşem Görüntü Ay'ın Batışını Yayınladı

Rus kozmonot Oleg Artemev uzayda bulunduğu sırada Ay'ın batışını kaydetti. Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli olan Oleg, kaydettiği görüntü ile izleyenleri büyüledi...

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle 1:41:05

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıklar..

Hava Basıncına Dayanamayan Lastik Patladı 00:45

Hava Basıncına Dayanamayan Lastik Patladı

Eskişehir'de bir tırın lastiği tamir edildikten sonra hava basılıyordu. Tam da bu sırada kaplama lastik basınca dayanamadı ve patladı. İşte A Haber Whatsapp ihbar hattımıza gelen o anlar…..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Sahte Kahkül Yapımı 03:40

Sebile Ölmez - Sahte Kahkül Yapımı

Saçlarınızı kesmeden kahkül size yakışıyor mu denemek veya arada sırada değişiklik yapıp farklı model kullanmak isteyenler için sahte kahkül yapımı gösterdim...

Inna İstanbul Konserinde Sahneden Düştü 00:59

Inna İstanbul Konserinde Sahneden Düştü

Dün akşam Maslak'ta sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Inna, sahneden düştü. Dans ettiği sırada sahneden düşen ünlü şarkıcı bir süre sonra 'ben iyiyim' diyerek hayranlarının yüreklerine su serpti...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam 00:43

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam

Sao Paulo'da gerçekleşen olayda, bir adam silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek istedi. Ancak o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kutlama Yapmak İsterken Stadı Yaktılar 00:36

Kutlama Yapmak İsterken Stadı Yaktılar

Wisla Krakow-Lech Poznan maçında ev sahibi takımın taraftarları meşalelerle kutlama yapmak istedi. O sırada tribünden açılan pankart bir anda alev aldı.Sahada dumandan göz gözü görmez hale gelirken çıkan yangını stada ge..

Milföyden Şöbiyet Tatlısı 02:09

Milföyden Şöbiyet Tatlısı

Milföyden Şöbiyet Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 6 tekli milföy hamuru 1, 5 çorba kaşığı dolusu tereyağı Ceviz içi yada fıstık Kaymak için; Yarım su bardağı süt 1, 5 çorba kaşığı irmik Şerbeti için; 2 su bardağı şeker ..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi 00:43

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek isteyen adam, o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki kadın polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde gerçekl..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..