#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Turabi'den Hakan İtirafı Çok İyi 73. Bölüm Survivor 2018 01:03

Turabi'den Hakan İtirafı Çok İyi 73. Bölüm Survivor 2018

Turabi seremonide kendisine söz verildiği sırada parkurda bulunan kaydırağı hiç sevmediğini söyledi. Kaydırağı sevmeme nedeni olarak Hakan'ı gösterdi.. İşte o anlar.....

  • BETA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Karan Düşme Tehlikesi Atlattı 74. Bölüm Survivor 2018 01:10

Ümit Karan Düşme Tehlikesi Atlattı 74. Bölüm Survivor 2018

Ada ödül oyununda Hakan Hatipoğlu ile karşılaşan Ümit Karan, ilk topu atacağı sırada düşme tehlikesi atlattı...

  • BETA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze 01:34

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze

Değirmenci canlı yayını sırasında Yozgat Yer Köyünden Zeliha Çevirme’yi yanına aldı. Değirmenci, bütün Aslanlı Yol’u yürüyen yaşlı Zeliha Çevirme ile sohbet ettiği sırada, Çevirme “Doğu Perinçek kazanacak” dedi. Zeliha Ç..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Afrin'den Dönen Mehmetçiğin Kızıyla Duygulandıran Buluşma Anı 00:57

Afrin'den Dönen Mehmetçiğin Kızıyla Duygulandıran Buluşma Anı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ailesinden uzakta Afrin'de operasyonlara katılan Mehmetçik evine döndü. Evine döndüğü sırada ise kızıyla karşılaşma anları duygu dolu anlara sahne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle 1:53:55

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi istanbul ve paris arasında sefer yapan bir tren içerisinde geçen konuları anlatmaktadır. 1930'lu yıllarda ulaşımın olduka zor olduğu zamanlarda bir yerden bir yere en hızlı ulaşım aracı tre..

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark Edildi  Çıplak Halde Kaçmaya Çalıştı 02:14

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark E

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi ..

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle 1:38:26

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle

Kevin James canlandırdığı Sam Larson kendi halinde bir hayatı olan ve oldukça uyumlu sevimli bir yazardır. ''Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları'' adlı bir kitap yazar ve başı beladan kurtulmaz. Kitaptaki hi..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Çikolatalı İrmik Tatlısı 01:29

Çikolatalı İrmik Tatlısı

İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Muhallebisi için; 1 su bardağı irmik 1 su bardağı şeker 1 litre süt 3 yemek kaşığı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Ganaj için; 1 kutu sıvı krema (200 ml) 200 ..

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler 01:34

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler

Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığında rehin tutulan dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ı kurtarmak isteyen polislerin karargaha girmeye çalıştıkları sırada darbecilerin yaylım ateşine tutuldukları an..

Konya'da Abdüllatif Şener'i Böyle Susturdular 02:23

Konya'da Abdüllatif Şener'i Böyle Susturdular

Konya'da seçim çalışması yapmak için halkın nabzını tutan CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, bir kişinin bile olmadığı meydana konuştu. Sonrasında toplanan halk, Şener'i konuşturmamak için araçlarının kornala..

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı 00:14

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı

Konya'da bir kişi sigara içtiği sırada masa üzerinde bulunan küllük içerisindeki barut alev aldı. Panikle yerinden fırlayan kişi kendisini güçlükle dışarı attı. Küllük içine şaka amaçlı mı barut bırakılmış bilinmez ama, ..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karantina XII Fragman 02:19

Karantina XII Fragman

Cahit hoca yıllarını paranormal olaylarla ilgili araştırma yaparak geçirmiştir. Bu konuda bir kitap hazırlığında olan Cahit Hoca, kitabı XII Simya Kitabı için Şeytan ile anlaşma yapar. Bu sırada Cahit hocanın dersini ala..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:44

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve ..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Aletin Sapı Elinde Kalan Sporcu 00:23

Aletin Sapı Elinde Kalan Sporcu

Jüri karşısında puan almak için gösteri yapan sporculardan biri tam gösterisine başladığı sırada hiç beklemediği bir kaza yaşanmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Ve Mustafa Kemal'in Mücadelesi Nefes Kesti 95. Bölüm Survivor 2018 02:38

Murat Ve Mustafa Kemal'in Mücadelesi Nefes Kesti 95. Bölüm Survivor 20

Murat Ceylan ve Mustafa Kemal ödül oyununda karşı karşıya geldi. İkilinin atışlara geldiği sırada nefesler tutuldu. İşte sayıyı takımına kazandıran isim.....

  • BETA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Secdedeki Adamın Ayağını Gıdıklayan Down Sendromlu Çocuk 00:52

Secdedeki Adamın Ayağını Gıdıklayan Down Sendromlu Çocuk

Down sendromlu çocuğun, camide namaz kıldığı sırada önündeki safta namaz kılan adamın secdeye eğildiğinde ayağını gıdıklaması kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.486 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan Türkçe-Kürtçe Seçim Şarkısına Tempo Tuttu 00:59

Erdoğan Türkçe-Kürtçe Seçim Şarkısına Tempo Tuttu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa mitinginde kürsüye çıktığı sırada Türkçe ve Kürtçe seslendirilen Vakit Türkiye Vakti şarkısına tempo tutarak eşlik etti..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Rec 2 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:14

Rec 2 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İnsanları saldırgan birer zombi haline getiren salgın hastalığın görüldüğü apartman karantinaya alınmıştır. Sağlık memurları ve SWAT ekibi sonunda apartmana girer ve teçhizatlarını yerleştirmeye başlar. Bu sırad..

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar 03:53

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar

Dev piton gövdesiyle sardığı köpeği sıkarak boğarken imdada kurtarma ekipleri yetişti. İnsanların elindeki sopalarla köpeği pitonun elinden kurtarmaya çalıştıkları sırada zor durumda olan arkadaşının yanından bir an olsu..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devenin Gazabına Uğrayan Vatandaş 00:30

Devenin Gazabına Uğrayan Vatandaş

Şanlıurfa'nın Harran ilçesini ziyarete gelen vatandaşlara muhabir tarafından sorular sorulduğu sırada bir devenin aşırı sevgisine maruz kalan bir vatandaşımızın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Şov 02:27

Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Şov

Kuzey Marmara otoyolunda motosikletli bir genç, arkadaşına 200 kilometre hızla gittiği sırada grafiti yaptırdı. 3. köprüden de geçen genç, şov uğruna herkesin canını tehlikeye attı. Motosikletli sürücü, o anları kaydedip..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce