#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Bitiş Çizgisinde Piste Giren Kedi 00:15

Bitiş Çizgisinde Piste Giren Kedi

U20 Balkan Şampiyonasında 100 Metre Final Yarışında Sporcularin Bitiş çizgisine geldiği sırada yarışma alanına kedi girmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hırsızlar yatıya kaldı 02:41

Hırsızlar yatıya kaldı

AKILALMAZ BİR SOYGUNUN HABERİ VAR SIRADA... İSTANBUL'DA BİR EVE GİREN İKİ HIRSIZ, GECEYİ DE O EVDE GEÇİRDİ... SABAH UYANINCA DA KAHVALTI YAPIP DUŞ ALDILAR. EVİ HIRSIZ OTELİNE DÖNEN YILDIZ DOĞAN,..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Öğrenci yurtlarında kriz var! 02:20

Öğrenci yurtlarında kriz var!

ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARINDA KRİZ VAR... BİRİNCİSİ ÖĞRENCİ YOK... İKİNCİSİ, BAZI ÖĞRENCİLER EŞYASINI ALMADAN YURTTAN AYRILDI... BU DA KRİZ İÇİNDE KRİZ ÇIKARDI... EŞYASI DURAN AMA KENDİ GİDEN ÖĞRENCİLERE, İŞLETMECİLERİN İSYAN..

Yürüyüş yaparken peşine puma takıldı 02:28

Yürüyüş yaparken peşine puma takıldı

ABD’de bir kişi ormanda yürüyüş yaptığı sırada peşine puma takıldı...

Fenerbahçe Tezahüratı Eşliğinde Evet Diyen Damat 01:30

Fenerbahçe Tezahüratı Eşliğinde Evet Diyen Damat

Nikah töreni sırasında, nikah memurunun damada soruyu yönelttiği sırada damadın arkadaşları Fenerbahçe marşı söyledi. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğum Gününü Sabote Eden Arkadaşının Saçını Başını Yolan Ufaklık 01:01

Doğum Gününü Sabote Eden Arkadaşının Saçını Başını Yolan Ufaklık

3. yaşına giren Maria pastasını üflemek istediği sırada, arkadaşı da mumlara üflüyor. Sonra ise olanlar oluyor. Maria sinirlerine hakim olamıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 292 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..

Yulaflı Muhallebi Tarifi 10:28

Yulaflı Muhallebi Tarifi

3 çorba kaşığı yulaf 1 bardak(320 ml) süt 1 dolu çorba kaşığı bal 1 adet kuru incir 1 avuçtan biraz az fındık 3 çorba kaşığı yulaf ezmesini mutfak robotunda iyice un gibi olana dek çekin. Bu sırada sos tenceresine 1 bard..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayat kurtaran mobil uygulamalar! 02:34

Hayat kurtaran mobil uygulamalar!

İZMİR'İ VURAN DEPREMDE, AKILLI TELEFONLAR DA HAYAT KURTARDI. GÖÇÜK ALTINDAKİ DEPREMZEDELERLE DAHA RAHAT İLETİŞİM KURULDU. TELEFONA YÜKLENİNCE HAYAT KURTARABİLECEK UYGULAMALAR VAR ŞİMDİ SIRADA... BAKIN O MOBİL UYGULAMALAR..

#İzmir Depremindeki Panik Anı Mobesede! 05:30

#İzmir Depremindeki Panik Anı Mobesede!

İzmir depreminin yaşandığı sırada vatandaşların panik anı mobese kameraları tarafından görüntülendi...

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada 00:36

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada

Küçükçekmece Marmaray istasyonunda kadın güvenlik görevlisine küfür eden şahıs, o sırada istasyonda bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi...

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!! 00:55

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!!

Metro istasyonundaki iki boksörün kavgası sonucunda boksörlerden biri tren raylarına düştü.O sırada gelmekte olan tren boksöre çarptı. Boksör, yüzünde sıyrıklar ve omzundaki çürükler ile hastaneye kaldırıldı...

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi 01:35

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi

İngiltere'de kimlerin koronavirüs aşısı olacağını belirleyen bir öncelik sıralaması yapıldı. Düzenlemeye göre kraliyet ailesine herhangi bir öncelik verilmedi. Kraliçe 2. Elizabeth yaş grubu nedeniyle ikinci sırada yer a..

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!'' 03:58

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!''

Türkiye GP'sinin ilk antrenmanları 15. ve dördüncü sırada tamamlayan Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, İstanbul Park'ın yeni zeminini eleştirdi. Pek çok sürücü, yarış hafta sonundan sadece birkaç gün önce yapı..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak! 01:35

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak!

BABALAR, ÇOCUKLARININ FIRTINAYA KAPILDIKLARINDA SIĞINACAKLARI LİMAN OLMALI. SIĞINACAK LİMAN ARAMASINA SEBEP OLAN FIRTINA DEĞİL DERLER AMA MAALESEF SIRADA ÖYLE BİR BABA VAR Kİ İZLEYENLERE BÖYLESİ OLMAZ OLSUN DEDİRTECEK Cİ..

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi 01:50

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi

KAMYON TELE TAKILDI, TEL GERİLİP DİREĞİ YERİNDEN SÖKTÜ... DEVRİLEN DİREK DURAKTAKİ OTOBÜSÜN CAMİNDAN İÇERİ GİRDİ... BÖYLE KAZA OLUR MU? DEMEYİN... ZİRA İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA YAŞANDI. O KORKUNÇ ANLARIN HABERİ VAR SIRA..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle 1:29:32

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirlerini seven Ayhan ile Selma'nın aşkı konu edinir. Ayhan, küçük yaşta yetim kalır. Babasının hizmetkârlığını yaptığı Hulusi Paşa'nın yardımlarıyla tahsiline devam eder. Eğitimini tamamlayıp mühendis..