#Günlük bakımı yapıldığı sırada huysuzlaşan at

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

Nusaybinli Uzman Çavuş Afrin'de Şehit Düştü 01:37

Nusaybinli Uzman Çavuş Afrin'de Şehit Düştü

Uzman Çavuş Mehmet Altun Afrin'de görev yaptığı sırada şehit oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesindeki evine şehit ateşi düştü...

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi 02:28

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi

Ankara'da bir kişi bir bankayı silahla soymaya çalıştı. O sırada bankada bulunan 66 yaşındaki vatandaş soyguncuya müdahale etti. Boğuşma sırasında yaşlı adam kurşunların hedefi oldu. İşte o görüntüler…..

Koronavirüs Aşısı Olmayana İş Yok 01:50

Koronavirüs Aşısı Olmayana İş Yok

Şu sırada en çok tartışılan konulardan biri , işverenlerin korona aşısını zorunlu hale getirip getirmeyeceği. Eğer korona bulaşıcı hastalıklar listesine alınırsa aşı yaptırmayan çalışanlar işlerini kaybedebilir...

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle 3:00:05

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle

5 film ödülü alan ve 6 film ödülüne aday gösterilen Meçhul Asker filminde; 1941 yılının haziran ayında bir makineli silah şirketi Sovyetler Birliğine saldırı düzenlemek için Finlandiya devleti tarafından işe alınır. Şirk..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar 00:46

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar

Adana’da seyir halindeki otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi sigara yakmak için çakmağı çaktığı sırada patlama yaşandı. İki kişi hafif şekilde yaralandı. Araçta maddi hasar meydana geldi...

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Tofaş Acil İniş Sistemi 01:13

Tofaş Acil İniş Sistemi

Ümraniye'de alkollü sürücü refüje çarpan otomobilden düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ümraniye Ihlamurkuyu Çanakkale Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Ferhat Ö., hızla 'u' dönüşü yapmak istedi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Hazır döner rezaleti! 01:41

Hazır döner rezaleti!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN BİR REZALETİN GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA... HAZIR DÖNER İŞLETMESİNDE ÇALIŞAN 2 ADAM, MİLLETİN SOFRASINA GİDECEK O DÖNERLERİ MURDAR ETTİ, BİR DE ÜSTÜNE GÖBEK ATIP KLİP ÇEKTİ. SALGIN DÖNEMİNDE GÜLE OYNA..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..