#Günlük Üç simitle ay sonunu getiren dayı

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Süper Magazin 7.Bölüm Fragmanı 00:41

Süper Magazin 7.Bölüm Fragmanı

Her hafta ünlü isimlerin sunduğu ve magazine yeni bir soluk getiren Kanal D'nin yeni programı Süper Magazin'in bu haftaki sunucusu Muazzez Ersoy olacak!..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Ugur  Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz 02:32

Fuat Ugur Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında Doğan Holding’in sahibi Aydın Doğan’ın “Akaryakıt vurgununu” gündeme getiren Uğur ve Küçük, Doğan’ın devleti 6.3 milyon dolarlık vergi kaybına uğrattığını gözler önüne se..

250 Hp Tepkimesi 00:56

250 Hp Tepkimesi

Egeli arkadaş bmw 3.28'e binmiş yolda giderken bir anda neye uğradığına şaşırıyor. Tepkisini güzel bir şiveyle dile getiren kardeşimiz duygularını gizleyemiyor...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti 03:21

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti

Kupada Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş lige de iyi bir geri dönüş yapamadı. Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Kardemir Karabükspor maç boyunca iyi bir görüntü ..

Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

Villarreal 2-3 Real Madrid (Uzun Özet - 26 Şubat 2017) 15:22

Villarreal 2-3 Real Madrid (Uzun Özet - 26 Şubat 2017)

Real Madrid'den inanılmaz geri dönüş: 2-3 Real Madrid, Villarreal karşısında 64. dakikasına 2-0 geride girdiği maçı üst üste bulduğu gollerle çevirdi. La Liga'da 24. hafta karşılaşmalarında Villarreal'e konuk olan Real ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017) 03:26

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017)

İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 2-1 galip gelmeyi başardı. İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eylül 2017 05:00

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eyl

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takımımıza kritik galibiyeti getiren tek golü 75. dakikad..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Carlos Martin Kimdir? 01:23

Carlos Martin Kimdir?

Carlos Martin, 3 Ekim 1979 Madrid doğumlu İspanyol model ve oyuncudur. İspanya’da Madrid yakınlarında bir kasabada doğan Carlos Martin’in esas mesleği bilgisayar programcılığıdır. 11 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde m..

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017) 14:20

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017)

Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 1-2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşlemesi ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, evinde Real Madrid’i ağırladı. Maçı Real Madrid 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti Şam..

Atilla Kaptan Evinin Kapılarını Açıyor 02:14

Atilla Kaptan Evinin Kapılarını Açıyor

Atilla Kaptan'ın, ilk bölümü çok ses getiren Odamı Tanıtıyorum serisinin devamı niteliğinde olan bu videosu umarım pek çok soruyu ( Kuş öldü mü? gibi )açığa kavuşturur...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eve Baskına Gelen Polisten Kaçma Yöntemi 00:36

Eve Baskına Gelen Polisten Kaçma Yöntemi

Amerika'da bir eve baskına gelen polisleri akıl dolu davranışla oyuna getiren şüpheli şahsın amatör kameralara yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü 01:18

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu güzel bir oyunla mağlup eden Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın gayet güzel bir oyunla galip geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gayet güzel gollerle ve..

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber! 05:42

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber!

Su, Kelebek'in kendisine yalan söylemesinden dolayı onu affedemiyor ve ayrılmaya karar veriyor. Kelebek ise Su'nun kendisini affetmesi için elinden geleni yapıyor. Aralarında geçen tartışma sonrası Su, Kelebek'ten ayrılm..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce