#Günlük Üç simitle ay sonunu getiren dayı

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı 00:58

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..

Böyle Şaka Görülmemiş 01:00

Böyle Şaka Görülmemiş

Yürekleri Ağza Getiren Şaka Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Albayrak'tan Yaz Saati Uygulaması Açıklaması 01:33

Bakan Albayrak'tan Yaz Saati Uygulaması Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun yaz saati uygulamasını sürekli hale getiren Bakanlar Kurulu kararının yürütmesini durdurmasına ilişkin, Usul ile ilgili düzenlemey..

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım 00:47

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı 00:46

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı

AŞK VE NEFRET BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bi..

Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017 10:02

Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017

futbol,futbol hareketleri,futbol kavgaları,futbolda komik anlar, futbol thug life,futbolist,futbol vine,futbolda ölüm,futbol skills,futbol çalımları, futbol komik anlar,futbol kazaları,futbol oyunları,futbol animasyon,fu..

  • OFSAYT tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Davaro   Yürü Ula Bokunu Çıkarttın 04:42

Davaro Yürü Ula Bokunu Çıkarttın

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo (Kemal Sunal) hapishaneye düşmüş ve Sülo (Şener Şen) onu kurtarmak için bir polim düzenlemiştir. Böreğin arasında kadın..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gold Cup'ta Nefes Kesen Final! Şampiyon Amerika (Özet) 01:48

Gold Cup'ta Nefes Kesen Final! Şampiyon Amerika (Özet)

Kuzey ve Orta Amerika takımlarını karşı karşıya getiren Gold Cup şampiyon ABD oldu. Levi's Stadı'nda Jamaika ile karşılan Amerika Birleşik Devletleri, rakibini 2-1 mağlup ederek 4 yıl aradan sonra yeniden mutlu sona ula..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Süper Magazin 13.Bölüm Fragmanı 00:37

Süper Magazin 13.Bölüm Fragmanı

Her hafta ünlü isimlerin sunduğu ve magazine yeni bir soluk getiren Kanal D'nin yeni programı Süper Magazin'in bu haftaki sunucusu Ece Erken olacak!..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davulla Takla Atan Amca 00:13

Davulla Takla Atan Amca

Davul çalmayı akrobatik hale getiren abilerimiz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Eşini Facebook Üzerinden % 100 Fantezi Garantisi Altında Pazarlayan Adanalı Adam Yakalandı 02:05

Eşini Facebook Üzerinden % 100 Fantezi Garantisi Altında Pazarlayan Ad

Facebook üzerinden açtığı sayfa ile eşini ve yabancı uyruklu kadını pazarlayan adam yakalandı, (Fikret Ç.) 1100 TL geçeli isteyen adamın tek şartı kendisinin de grup sekse katılması müşterilerin bir çok özel isteğini yer..

  • JET TV tarafından
  • 1.609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi 01:29

Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi

LaLiga'nın 8. haftasında Atheltic Bilbao evinde Sevilla'yı 1-0 yendi. Bilbao'ya 3 puanı getiren golü 43. dakikada Mikel Vesga kaydetti. Bu sonuçla Athletic Bilbao 4 maç sonra 3 puanla sahadan ayrıldı ve 11 puanla 8. s..

Sokaktaki Adamı Sırılsıklam Eden Genç 00:12

Sokaktaki Adamı Sırılsıklam Eden Genç

Yardım edeyim derken adam daha beter hale getiren genç..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır 01:20

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği büyükelçilerin büyük çoğunluğunun istihbaratç..

Quaresma'dan Şahane Orta Cenk'ten Harika Kafa 00:49

Quaresma'dan Şahane Orta Cenk'ten Harika Kafa

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya konuk oldu. Siyah Beyazlıların golcüsü Cenk Tosun 33. Quaresma'nın harika ortasında güzel bir kafa vuruşu yaparak takımına beraberliği getiren golü attı...

Hayvanlardan İnsanlara Şok Etkisi 01:00

Hayvanlardan İnsanlara Şok Etkisi

İnsanların başına beklenmedik şeyler getiren hayvanlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

The New Porsche Cayenne  Sportiness 02:14

The New Porsche Cayenne Sportiness

Arka aks direksiyonu, Porsche Dinamik Şasi Kontrolü (PDCC), Porsche Aktif Aerodinamik (PAA) ve yeni Porsche Yüzey Kaplamalı Fren (PSCB), Cayenne'yi kendi segmentinde sporcu haline getiren yeni teknolojilerin sadece bir..

  • BETA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The New Porsche Cayenne Comfort 01:41

The New Porsche Cayenne Comfort

Arka aks direksiyonu, Porsche Dinamik Şasi Kontrolü (PDCC), Porsche Aktif Aerodinamik (PAA) ve yeni Porsche Yüzey Kaplamalı Fren (PSCB), Cayenne'yi kendi segmentinde sporcu haline getiren yeni teknolojilerin sadece bir..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper 03:01

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper

A car mad couple have amassed the world’s biggest Dodge Viper collection - worth an amazing $7.5 million. Texan couple D’Ann and Wayne Rauh have collected an incredible 80 Dodge Vipers - and they drive every single one. ..

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..