#Güreş federasyonu

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler 01:50

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde konuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye ..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Trabzon'da Hareketli Saatler 03:03

Trabzon'da Hareketli Saatler

Onazi'nin transferi İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'la 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Trabzonspor, İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını bekliyor. Transfer için milli takım uygunluğu ve oynadığı maç sayısı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi 07:49

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi

Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, kışın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların soluğu aktarlarda aldığını söyledi. Grip için özel karışım yapan Özdemir, bu karışımı kullanan griplile..

Yasemin Adar'dan Altın Madalya 05:18

Yasemin Adar'dan Altın Madalya

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale çıkan güreşçimiz rakibini kolay geçerek 75 kiloda altın madalyayı aldı...

Taha Akgül Güreşin Usain Bolt'uyum 09:02

Taha Akgül Güreşin Usain Bolt'uyum

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül, evinde basın mensuplarını kabul etti. Sırbistan'ın Novi Sad kentinde yapılan son Avrupa Şampiyonasında 5. Defa şampiyonluk k..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeni Düştü 00:30

ABD'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeni Düştü

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güreşen Boğaların Tel Örgüleri Aşması 04:28

Güreşen Boğaların Tel Örgüleri Aşması

ANTALYA’nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Karagöl Yayla Şenlikleri kapsamında bu yıl ilk kez boğa güreşleri yapılmış. 34 güreş boğasının katıldığı güreşlerde zaman zaman alan dışına taşan boğalar seyircilere heyecan ve ko..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

WWE'nin Süperstarları ve Onların Eşleri 05:04

WWE'nin Süperstarları ve Onların Eşleri

Amerika'nın bir numaralı güreş organizasyonu olan WWE Amerika'da olduğu kadar dünya genelinde de büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Güreş sporuyla şovu birleştiren bu eğlenceli boks müsabakalarında yer alan sporcular ..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri 01:08

Sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri

İtalyan Futbol Federasyonu'nun desteği ile Sardunya Adası'nda yaşayan sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri düzenlendi. Profesyonel futbolcu olma hayali kuran sığınmacılar kıyasıya mücadele etti...

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü 41:08

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü

lusal politikadan yeni bir ekonomik ve jeopolitik bağlama kadar, Rusya’nın dünyadaki rolü ne? Euronews’ten Isabelle Kumar’ın Davos’taki canlı yayın konukları: Igor Shuvalov – Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı ..

Yol Kesip Soyunarak Dilenmek 00:52

Yol Kesip Soyunarak Dilenmek

Rusya Federasyonu'da bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da genç kadınlar gece otoyolda araçların önünü keserek para istiyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Dövüş Sanatı - Sayokan  Hd İzle 27:02

Türk Dövüş Sanatı - Sayokan Hd İzle

Sayokan, Kökleri Orta Asya'ya Dayanan bir Türk Savaş Sanatıdır. Kurucusu Nihat Yiğit Tarafından Resmi Bir Branş Olarak Dünyaya Tanıtılmaktadır. Sayokan Dünya Federasyonu, 7 Aralık 2005 Tarihinde Türkiye'de Kuruldu...

Erdoğan  Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor 02:06

Erdoğan Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca düzenlenen Rumeli-Balkan Buluşması nda Balkan Federasyonu üyelerini kabul etti...

Oturarak Voleybol 1. Lig 2'inci Etap Maçları Fethiye'de Başladı 08:28

Oturarak Voleybol 1. Lig 2'inci Etap Maçları Fethiye'de Başladı

- Oturarak Voleybol 1. Lig 2'inci Etap Maçları Fethiye'de BaşladıMUĞLA - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek Oturarak Voleybol 1'inci Ligi 2'nci etap müsabakaları, Fethiye'..

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

Sualtı Hokeyi: 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası 02:48

Sualtı Hokeyi: 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Çorum'da başladı...

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Türkoğlu Yeni Projeleri Açıkladı 01:35

Türkoğlu Yeni Projeleri Açıkladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı, önümüzdeki 4 yılda hayata geçirecekleri projeleri detaylandırdı...

Yaşları Küçük Hedefleri Büyük 01:48

Yaşları Küçük Hedefleri Büyük

Junior NBA TBF Ligi'nin Türk oyuncuları ikinci kez gerçekleştirilecek organizasyonun heyecanını yaşıyor. Turnuva NBA ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun işbirliğiyle 11 Nisan-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..