#Güven yüreyi başka biri müzik dinle

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez 03:04

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez

Son Kez şarkı sözleri ile Sevgi olmadan hayat anlamsızmış anladım Hele aşk bulabilmek en zoruymuş inandım Gerçek sevgi yaşanmamış her biriyle aldandım Son kez seninle yanıldım, seninle uyandım Acıdan başka bir şey ve..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Mert Cihan - Günaydınım Ol 03:52

Mert Cihan - Günaydınım Ol

Koyma aklına benden başka Ki gireyim huzurla koynuna Sarılıp unutayım dünyayı Günaydınım ol uyanayım yanında Gülüşünde gözlerinde olmasın yalan dolan Ki koyayım başımı rahatça omzuna Korkmuyorum desem de ayrılmaktan Öy..

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası 03:21

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası

roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar hertarafı ayrı oynayan kız yok böyle bir düğün düğü..

  • Cowboy tarafından
  • 3.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix) 05:34

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix)

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Irmak Arıcı - Kim Haklı 02:54

Irmak Arıcı - Kim Haklı

Kim Haklı şarkı sözleri ile Görmem belki yüzünü bi daha hiç bilinmez Duymam belki sesini ama aklımdan silinmez Şimdi beni soran herkese bitti diyorsun Kimdi ya da var mı yeni biri neden söylemiyorsun Çok geç aydım ..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum 02:58

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum

Söz : Velet Mix&Mastering : Buğra Kunt Beat : Denizkan Boz Yönetmen: Zahit Kahveci Görüntü Yönetmeni: Enbiya Yaşaroğlu Kurgu: Zahit Kahveci VFX: 6teenfm Sözler Bi selam atta il give her da banana Your pussy ain't stiff ..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim 04:48

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim

Arşivimdeki en güzel videolardan biri de bu sanırım, Yıl 1992. Lal albümünü kaydediyoruz. Bir şarkı var bilmediğim ve ilk kez söylemeye çalışıyorum burada. Albüme girsin mi, girmesin mi ? Karar vermeye çalışıyoruz ekipçe..

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..