#Güven yüreyi başka biri müzik dinle

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş boşanma davası açtı 01:55

Ebru Gündeş boşanma davası açtı

KOCASININ BAŞKA KADINLARLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ,,,ÜNLÜ ŞARKICI EBRU GÜNDEŞ BÜYÜK AŞKLA EVLENDİĞİ KIZININ BABASI REZA ZARRAB'A BOŞANMA DAVASI AÇTI. İDDİAYA GÖRE EVLİLİĞİN BİTMESİNİN GEREKÇESİ ZARRAB'IN İHANETLERİ VE ..

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

ABD'de otoyolda araç patladı 00:41

ABD'de otoyolda araç patladı

ABD'de arızalanan araç otoyolda alev aldı. Saniyeler sonra yaşanan patlama film sahnelerini aratmadı. Patlama anı başka bir sürücü tarafından kaydedildi...

Ters yönde tam gaz! 01:39

Ters yönde tam gaz!

BAŞKENTTE, İKİ SÜRÜCÜ YOLU PAYLAŞAMADI... İSTANBUL'DA İSE BİR HAFRİYAT KAMYONU, TERS YÖNDE KİLOMETRELERCE GİTTİ... TRAFİKTE SANKİ KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKMUŞ GİBİ DAVRANAN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER PES DEDİRTTİ...

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak 01:11

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak

Esad Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak Suriye ordusu muhaliflerin kontrolündeki Halep'in doğusuna bomba yağdırırken, Devlet Başkanı Beşar Esad kenti geri almanın teröristleri Türkiye'ye sü..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Balık restoranında müzikli eğlence 01:22

Balık restoranında müzikli eğlence

ÇEKİCİDEKİ ARACIN ÜZERİNE ÇIKTILAR. ASKER UĞURLARKEN İŞLEK TRAFİKTE TEHLİKE ÜSTÜNDE TEHLİKE SAÇTILAR... TEK KURAL TANIMAZLAR ONLAR DEĞİLDİ. BİR BAŞKA ADRESTE DE, ÇALGILI YEMEK VARDI. POLİS ONLARI HİÇ UMMADIKLARI ANDA BAS..

Bir garip kedi kurtarma operasyonu! 01:09

Bir garip kedi kurtarma operasyonu!

ANTALYA'DA SIRADIŞI BİR KEDİ KURTARMA OPERASYONU VARDI. EKİPLER ÇUKURA DÜŞEN HAYVANI KURTARMAK İÇİN BAŞKA BİR KEDİNİN SESİNDEN FAYDALANDI.....

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

‘Hakaret ticareti’ iddiası 02:09

‘Hakaret ticareti’ iddiası

Adı önce Aleyna Çakır ardından da Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle gündem gelen Umitcan Uygun bu kez pes dedirten başka bir iddia ile konuşuluyor...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Motosiklet, park halindeki otomobilin kapısına çarptı 00:56

Motosiklet, park halindeki otomobilin kapısına çarptı

Şanlıurfa'da, park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpan motosiklet sürücüsü, başka bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan Suriyeli Beşşar El Assaf, kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde kurtarılamadı...

Dikkat…Bagajda çocuk var! 01:13

Dikkat…Bagajda çocuk var!

Erzurum'da kaydedilen görüntülerde, otomobilin açık bagajında seyahat eden 2 çocuğun tehlikeli anları başka bir vatandaş tarafından kaydedildi. İşte o anlar.....

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA! 01:25

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA!

Rehabilitasyon merkezinde 12 yaşındaki engelli öğrenciye dayak yanına kalmadı aynı merkezde başka bir öğrenciye de şiddet skandalına imza atan bakım görevlisi tutuklandı..

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu 04:14

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu

Kağıthane'de karlı yolda yokuş aşağıya kaymaya başlayan cip, kontrolden çıkarak çocuk parkına uçarken, bir başka sokakta ise kayan otomobil sivil polis otosuna çarptı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, parka uçan ar..

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu 00:30

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu

Maltepe D-100 kara yolunda, yol verme meselesi yüzünden tartışan servis sürücüsü ile otomobil sürücüsü birbirine girdi. Kara yolunun ortasında yaşanan kavga boks ringlerini aratmazken, sürücüler hem kendi canlarını hem d..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Adana'da Ahmet Davutoğlu'nda Şok Tepki O Anlar Kameralara Yansıdı 00:52

Adana'da Ahmet Davutoğlu'nda Şok Tepki O Anlar Kameralara Yansıdı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Adana'daki esnaf ziyaretinde gergin anlar yaşandı. Davutoğlu'na bir esnaf Sen devlet hainisin , başka bir vatandaş da Davanızı satmayacaksınız diye bağırdı...

Neden Boşanıyoruz 01:58

Neden Boşanıyoruz

TÜRKİYE'DE ÇİFTLER EN ÇOK SORUMSUZLUK VE İLGİSİZLİK NEDENİYLE BOŞANIYOR. TÜİK AİLE YAPISINI ARAŞTIRDI; BU ARAŞTIRMADA DİKKAT ÇEKEN BAŞKA VERİLER VE SONUÇLAR DA YER ALDI...

İftara giderken kaza yaptılar- 2 yaralı 02:28

İftara giderken kaza yaptılar- 2 yaralı

Samsun'da piknik alanına iftar yapmaya gidenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı...

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de 01:41

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'deü Son dakika gelişmesi... Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti. Başbakan Binali Yıldırım, Mec..

Düğün Günü İhanete Uğrayan Gelin 00:42

Düğün Günü İhanete Uğrayan Gelin

Düğün günü gelin arabasına binmek için kapısını açan gelin hayatının şokunu yaşamış. Gelin damat olacak eşini başka bir kadınlar yakalamış...